Jump to content
Българският форум за музиканти

ChordSto

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Kitara

ChordSto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ChordSto

    Guitar Effects

    Мерси за многото отговори , не мислех че повече от 2ма души ще пишат Така като гледам се получава една хубава дискусия която е безценна за хора който , все още , не са навътре с нещата.Но все пак не е нужно да коментираме само ефтините ефекти кажето по нещо и за по-яките . Да знаем Много ми помогнахте , благодаря на всички , тоя форум рулира !!!!
  2. ChordSto

    Guitar Effects

    Здравейте , преди около 6 месеца си збъднах една мечта и минах от класическа на ел. китара . Тогава нямах толкова средства и си взех само китарата и едно малко кубе.От тогава събрах малко пари и мисля , че вече е крайно време и аз да се ореда с някоя гъзарийка. Пускам темата за да ми кажете какво харесвате или пък не харесвате вие и защо.Имам предвид от всички ценови класове . Лично, имам за харчене няколко стотин лева и ми харесаха 2 неща на Boss - ME-70 i GT-8 ,спрях се на процесори защото все пак свира всякакви стилове и искам да имам разнообразие .Какво мислите за тях ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.