Jump to content
Българският форум за музиканти

eddie94

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

About eddie94

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 11/20/1994

Previous Fields

 • Инструмент
  Бас

Contact Methods

 • AIM
  zealot94
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. То май заглавието е достатъчно ясно. Във въпросният volume свири Рон Картър. Имам го на pdf, но ми трябват и бас линиите. Моля ако някой го има да ми го изпрати. Спешно е.
 2. Това е нещо много яко. Само, че дали може да се намери на българският пазар, защото не мога да си поръчам от интеренет.
 3. Здравейте. От заглавието мисля, че се подразбира какво търся. А именно някакви walking bass линии и по възможност със записи. Интересуваме нещо като Modern walking на Mike Richmond ( така се казваше, май ). Или някоя подобна школа с уолкинги за контрабас. Ако някой може да ми прати записите към Modern walking ще съм му много задължен, а може и самата школа понеже още я нямам в мен. Благодаря!
 4. Ех, за тази запетайка ли намери да се хванеш (написъл съм и ''сят''!?) . Искам само да ти кажа, че не си ме разбрал правилно. Много добре знам колко неграмотни връстници имам. И не мога да приема критика относто това колко аз съм грамотен, от някой който на 2-ри юни пусна тема ''ЧРД на Христо Ботев''. Имам предвид,че всеки допуска грешки, нали? ( Извинявай! Не го проемай като заяждане!)
 5. Извинявам се недочетох коментарите, само защото т'ва мнение ме накара да напиша и аз нещо. Много ме дразнят такива коментари( нищо лично към написалия го). Първо искам да попитам защо винаги трябва да се стига, че новото поколение (от което съм и аз)е неграмотно? Е хора, извинявайте, ма навън има толкова много хора на по 30-40-50 и нагоре които са също толкова неграмотни и незнаещи що е то книга. Прав ли съм ? Един вид искам да кажа, че неграмотни има и при новото поколение, и при старото. В крайна сметка по целият сят се пее на английски, не е само при нас. И тук ,май, съм прав? (просто не съм съгласен със изказаното мнение, ше ме прощавате)
 6. eddie94

  Контрабас

  Аха, благодаря на всички! Иначе разбира се , че ще се похваля ако намеря нещо , но само ако се намери бачкане за през лятото.
 7. eddie94

  Контрабас

  Здравейте, хора! От чисто любопитство реших да разгледам какви контрабаси се продават из форума и какви пари струва това удоволствие. И изпападнах малко в шок, защото не очаквах да видя кремони на 20+ години на такави цени. Не, че имам представа, ама щом така пише сигурно е вярно(цените имам предвид), а пък и аз изобщо не съм в час. Та това което ме интересува е да знам дали това е най - евтиния вариант? Тоест Кремона 2-ра ръка? Или има някоя по-''избушена'' марка? Айде, живи и здрави, и благодаря на отзовалите се !
 8. eddie94

  Няколко въпросчета

  Много благодаря за отговорите, бяха ми от полза!
 9. eddie94

  Няколко въпросчета

  Здравейте всички! Тук от скоро се чудя за образованието, че не остава много. И честно казано доста се колебая към какво да се ориентирам, та основното питане е какво мога да правя след като завърша с бас китара? Заслужава ли си (въпрос който не мога да формулирам)? В сайта на НМА видях, че в музикалния факултет няма бас китара, но пък нали има такава специалност в поп и джаз ? И естествено няма как да мина без въпроса: Какво представлява изпита за кандидатстване? Сигурен съм, че тук има компетентни хора които ще ми помогнат за което благодаря!
 10. Аз малко извън темата да се включа. Ако си от София можеш да минеш през малкия ЦУМ, там преди доста време гледах такива метрономи. Не знам дали още ги има и на каква цена са ,но тогава (не знам колко точно) не бяха скъпи.
 11. То наградата поне да беше по един за всеки ,ама кво пък то важното е да се печели. Успех!
 12. eddie94

  Bass Night Sofia 2010

  Страшно беше! Дано го правите по - често. ПП: Това с чука беше много брутално ,незнам как му беше дошло на ума и Марио Иванов с квартета направи голямо шоу. То всъщност всички направихте голямото шоу, бяхте супер !
 13. eddie94

  Bass Night Sofia 2010

  А вярно ли е ,че и Ерол от Уикеда ще свири ?За сега групичката е доста мощна .
 14. eddie94

  Harley Benton

  За мене не си струва.Аз не бих дал тези пари дори и само за да видя дали ще ме грабне. Хващал съм 2 баса от тази марка и мога да кажа , че това са 2-та най- небалансирани инструмента ( тяло-гриф). Тоест като си го сложиш на колан и грифа отива в краката ти. Точно този не го знам ,може да е по- сполучлив. А защо не си земеш някои Орфей ? Ако е само за проба мисля ,че е по - добре. Е вярно ,че ако е нов си е друго нещо.
 15. eddie94

  Ratm- Killing In The Name

  Ето нещо което записах преди малко. В своя защита ще кажа ,че записвам за първи път. А мисълта че се записвам малко ме плаши. Извинявам се за звука - много е тих. ПП: А да за малко да забравя има маааалко грешки. И една доста груба . rec0916-164428.mp3
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.