Jump to content
Българският форум за музиканти

mainata

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Yamaha F335 TBS

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

mainata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. ----------------------------------------- Извинявай, че отплесвам темата, но ако сина ти свири по много време, всеки ден, помисли и за това как слушалки биха могли да се отразят на слуха му. Има писано из нета.
  2. Предложението ми е да се оформи място във форума, където да се дава информация за предстоящи фестивали и евентуално да се организират желаещи да ходят заедно. Фестивалчета много - та може да е от полза. Поогледах доста, но не открих такова място в момента (дано не съм окьоравял, че доста търсих). Ето например аз взех билети за http://www.see-rock.at/ и ако има други, които може би ще ходят, е добре да оформим един български камп до езерцето. Миналата година бяхме десетина човека, повечето случайно събрани чрез Фейсбук на Нова Рок и беше доста добре - със сигурност по-добре от това да сме пръснати по двойки (това го знаме още от времето на хам Кубрат де). Та омотал ли съм се - в случай, че има вече място за такива "съобщения" и да не мога да го открия?
  3. Честито! Скоро да те гледаме по концерти! На вид изглежда много добре. ...но все пак не мога да повярвам, че това е краят!
  4. Недей според мен. Китарите са 3/4 размер и вероятно голямата част не стават за свирене предвид цената. Вървят си 60 долара в ибей. http://www.ebay.com/itm/Fever-3-4-Acoustic-Cutaway-38-Inches-Guitar-Blueburst-FV-030C-DBL-/271107351899?pt=Guitar&hash=item3f1f41e55b
  5. 230 лева Взе ли? Имам 3 ямахи - F335, JR1 и Pacifica. От позицията на домашен аматьор съм много доволен и от трите. Разликата между моята и F310 е, че моята е ламинирана отгоре. Прието е, че това е "по-лошият" вариант, но някак си не ми пречи. Според мен е доста по-трудно да попаднеш на кофти копие при ямаха, отколкото при други марки в ценовия диапазон.
  6. Пиша, за да изкажа благодарност на kolio_k за търпението му да се позанимава с мен това лято. Изключително точен тип, много си разбира от занаята и най-важното - умее да намери подход и да го предаде (което е истински ценното)!
  7. The member kolio_k cannot receive any new messages? Завявам интереса си за уроци в Пловдив - как да се свържа ако не става чрез съобщения тук? Поздрави!
  8. Izviniavam se za shliokovicata, no niamam variant za kirilica na rabota. Ochakvam da mi dostaviat tova - http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=ibanez+Ga1g&meta= - v ponedelnik. Ima dve videota v youtube - za parite si e ok. Osnovno ako iskash da go zaneseh niakade barzo ili da se mradnesh za malko v drugata staia bi bilo dobar, evtin variant.
  9. Попрочети в нета за Yamaha Pacifica 112 - попрочети от какво е направена и колко струват при другите производители от същия материал. Виж мненията на хората. Със сигурност не е върха на сладоледа по принцип, но за парите, които цитираш, може и да се окаже, че е.
  10. Благодарности за отговора.
  11. Здравейте, Интересува ме колко струва комплект струни за акустична в България - грубо цена среден клас?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.