Jump to content
Българският форум за музиканти

drummer89

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно drummer89

  • Рожден ден 07/15/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • AIM
    drummer_891
  • Website URL
    http://www.tamadrum.co.jp
  • Yahoo
    iliev6862@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

drummer89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. мноо як стол ! + един сет кожи Remo Clear Ambassador - 22", 16", 14", 12", 10" и 14" Coated за солото! а и едно чифте палки ! Всичко от Динакорд София!
  2. Абе сори че малко ама да попитам за Пловдив някой да има информация за учител по барабани. Мерси много!!!
  3. Какъв сет ти трябва точно, спрял ли си се на някаква конкретна конфигурация? Колко каси, томове, флорове, соло барабани и т.н. Барабани много и разнообразни но цената зависи и от това колко е голям сета ти. Колкото по-малък толкова по-евтино. Поне аз така мисля! Успех с покупката!
  4. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=64067- Виж тази тема, човека продава същия педал ако не се бъркам нещо.
  5. 1. Dave Weckl - http://www.youtube.com/watch?v=YRF7HHzqrG4 2. Simon Phillips - http://www.youtube.com/watch?v=B0oE0fez91Y 3. Chad Smith - това са барабанистите които са ме вдъхновявали много и от които сам черпил доста идеи
  6. Здрасти брато! Относно въпроса който си поставил моето мнение е за акустичен сет барабани! За електронни не искам и да говоря- те са абсолютна имитация на акустичните и не си заслужава да хвърлиш толкова пари! Събирай парици и зимай каквото ти хареса! Успех със свиренето! Всичко - най.......
  7. Аз отделям около 3-4 часа по няколко дни в седмицата - проблема е че сам без барабани и ходя в една репетиционна- кофти работа ама какво да се прави
  8. Аз сам на същото положение приятельо! И аз немам пари за уроци затова каквото видя в нета него правя макар че е добре наистина да има учител до теб поне що годе влезеш в началото и да усвоиш основните неща. Нещо което бих ти препоръчал както също и колегата по горе е да слушаш колкото се може повече музика- без значение каква - просто слушай до пръсване и след това се опитай да изсвириш същото или да го изсвириш по свой начин, поне при мен това работи. Примерно започни с някаква бавна музичка и после постепенно дигай летвата. Аз да ти кажа повечето от моето свирене така го научих - ваобше не сам ползвал и метрономи и там други, макар че трябва да се ползват- в това сама абсолютно съгласен! А също и друго нещо не забравяй че всичите тея упражнения наистина отнемат време- то не може еи така да стане- продължавай да се упражняваш- само за информация ще ти кажа че на известните имена в музиката (барабанистите от световно ниво им е отнело доста време докато са това което са- мисля че бях 4ул за някой че около 10 години е работил върху даден брейк ли незнам точно за да го усъвършенства! Тай че продължавай здравата и свири за удоволствие! Всичко най.......
  9. Опа! Опа! http://www.youtube.com/watch?v=B5j8OdlHZjw Лот'с оф фан!
  10. Всички песни на Тото - с Джеф Поркаро и Саймън Филипс- особено майсторлъците на Саймън - нещо което не можеш да изсвириш от първи път и ти трябват доста репетиции и слушане на песните! Пример който в момента уча: "Dave's Gone Skiing" от албума "Tambu". Също не изключвам и Джеф който е адски добър с 8-ни и 16-ни и шафъли и т.н. Мисля че цялата група е изражение на това нещо наречено - музика. Поне за мен!
  11. Здрасти, аз съм от Пловдив и на центъра под сградата на Концертна зала има музикален магазин! Там видях едни "Premier" за 1200лв. някъде, модел не мога да ти кажа понеже не ги знам, но предполагам че щом са толкоз пара ще са някоя хубава серия. Сета беше не като този на снимката а стандартен - каса 22", том 10" и 12" и флор 14" мисля или 16 "; с хардуер и стол май. Ако ти трябва още информация ще проверя!
  12. Много са здрави- ша думкат яката!
  13. От чужбина става въпрос, зашото виждам че има по евтини работи отколкото тук.
  14. 1. http://www.vbox7.com/play:5b21526a 2. http://www.vbox7.com/play:5bd605c2 Извинявам се за лошия звук и обърнатата картина- снимал съм с мобилен телефон- свиренето не е кой знае колко професионално - просто си свирих за удоволствие!
  15. Мерси много за инфото- а някой случайно купувал ли си е нещо и може ли да каже как става?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.