Jump to content
Българският форум за музиканти

P Jimy

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass

Profile Information

  • Gender
    Male

P Jimy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Здравейте група, понеже споделяме успехите и постиженията си, аз искам да ви представя една моя сбъдната мечта. Най-голямото ми достижение като музикант! Песен, за която написах музиката и текста, сам записах всички инструменти, сам заснех клип и доста дълго време го монтирах. Трудоемко начинание, но си заслужаваше всяка минута. Това е първата песен, която пускам като сингъл за мой самостоятелен проект и вярвам, още много предстоят!
  2. Възможна ли е връзката от разстояние? Кой ли не е преживял товара на дистанцията? Вечерите с телефона и видеочата, загубата на вкус към моментни забавления, безкрайното „Липсваш ми!“, очакването и мечтите за пътуване, когато най-сетне ще сте заедно. Емоциите на влюбени, разделени от обстоятелствата в далечни градове, в новата ни песен"Това си ти"
  3. Здравейте Ето го новия ни сингъл "Краят на дъжда" и видеото към него. Нека трептенето на струните ви вдъхнови така, както вдъхновява нас. Нека тътенът на барабана ви даде енергия за целия ден. Оставете съзнанието си на вокалите и нека те ви понесат в един поетично-личичен свят. Всички от PSS сме щастливи, че вече можем да поздравим привържениците си с твърдо и категорично рок парче! https://www.youtube.com/watch?v=hwOKnU6PcSs Поздрави от PSS! www.pss-band.com
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.