Jump to content
Българският форум за музиканти

schOle

Members
  • Мнения

    101
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от schOle

  1. Здравейте, В Lidl са пуснали класическа китара за 99 лева. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13652.htm Тъй като не разбирам от класически китари въпросът е дали с тези материали, от които е изработена си струва парите. Благодаря.
  2. Taя китара я гледах в Динакорд преди една седмица. Имаха и други нови евтини стартови пакети китара + амп или само китара + аксесоари. Най-добре го посети ако си от София.
  3. Аз имам Roland CUBE 15x закупено от Донакорд за 161 лева в началото на лятото. Доволен сън от него, тъй като свиря само за удоволствие вкъщи. Ефектите не ме впечатлиха, но чистата китара звучи супер.
  4. Аз си взех Дънлоп 09-46 от Динакорд преди 2-3 седмици.
  5. schOle

    Молба...

    За 50-60 лева ще излезе нещо в раздел "Продавам" След 1-2 месеца ще свириш, което не е никак много.
  6. Все пак начинаещите са търсили нещо, за да им излезе форума. За пример ще дам моята първа тема "Настройка на акустична китара". Написа го същото в гугъл и ми излезе някаква страница от този форум и така разбрах за съществуването му. Не намерих това, което ми трябваше и логично пуснах нова тема, която стигна 5 страници преди да изчерпи търпението на модераторите В последно време ако имкам проблем или въпрос го задавам на лично съобщение на хора, които съм забелязал да дават компетентни мнения.
  7. Трябват ми таблатури на Епизод. Има ли някои?
  8. Мойта първа китара с която съм и сега е Cort X-2 SA и съм доволен.
  9. Как се казва песента, много познато звучи и солото е много добро.
  10. Трябва ми табче на песента на група Епизод - Батак, с едни приятели мислим да я изпеем в училище и аз ще я свиря. http://www.vbox7.com/play:2ae606d5
  11. Офтопик: За какво служи пикгарда на тия Лес Поли?
  12. schOle

    Болки в гърба

    Аиде пък да те видим по телевизията, как правиш реклама на космодиска Даже изсвири някоя песничка, като онзи с акордеона
  13. ^ axaxaxxa В началото ще те болят пръстите от металните струни ако не си свирила преди.
  14. Ключа Сол, имайки в предвид, че не свиря по ноти.
  15. Или пък се научи да свириш така http://www.vbox7.com/play:191dfff6
  16. Търся таблатура за китара на тази песен Whitesnake - Restless Heart в гугъл не излиза.
  17. Изтегли си от read_rules 'rock with metallica' Там във видео урок показва как се свирят 5 песни на металика включително и Лан.
  18. Може и да не ползваш преходник, режеш единия голям жак и на негово място слагаш малък, така направих аз. Тук въпроса е дали има някой, който да направи тази процедура.
  19. Най-често свиря с хорус, само си сменям амп симулатора от процесора и с това увеличавам/намалявам бръжденето.
  20. Другият път, като си кУпувам струни ще си взимам и микроскопа
  21. От какот си купих ел китара преди повече от месец не съм пипал нищо по нея, даже и струни не сум сменял. Това лошо ли е ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.