Jump to content
Българският форум за музиканти

encode12

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно encode12

  • Рожден ден 11/14/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Cort KX5 FR

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

encode12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. След кратка проверка с google руснаците, разбира се, имат схема на GMX212, който до колкото виждам от сайта на Behringer е същия усилвател, само че комбо. Но все пак по добре да ги попитам лично, пък дано се съгласят да пуснат схемата Благодаря Редакция: След кратко разлгеждане не видях техен e-mail. Дали са на сервизите в различните държави. Ако може някакви насоки към кого да пиша.
  2. Здравейте! Търся схема за въпросният усилвател Behringer VTone GMX1200H. Ако на някой му се намира или знае източник, ако може да сподели.
  3. encode12

    Чудя се какъв бас

    От скоро свиря с бас Cort и мога да ти кажа, че тези китари ми се издигнаха в очите безумно много. Не са най-хубавите и всичко най, обаче за тези пари по-добро според мен няма да намериш. Друг е върпоса, че може да си вземеш някой бас на по-скъпа марка, да дадеш повече пари и звука да е същия или по-лош. Според мен въобще не се колебай директно взимай Cort-a.
  4. encode12

    Фукня

    Айде, че и аз скоро се присъединих към гилдията
  5. Може да не съм чак толкова вещ в тези неща, но смятам, че за тези пари (сиреч 400лв.) можеш да си купиш доста по-хубава китара. Лично аз до преди 5 дни свирех със Stagg и след промяната не ми дава душа да кажа нещо хубаво за Stagg-a. Преди мен някой беше казал Cort, също LTD за около 450лв може да се намери. Не е за пропускане и раздела Купувам / Продавам, защото може да те огрее някоя оферта.
  6. ... И гордо вече мога да кажа, че поне успях да я настроя (с грешка до -5% максимално, ако трябва да съм точен мисля, че само 1 струна имаше грешка - 5% останалите бяха макс +/- 1 - 2%), а вече като тръгна да сменям дебелината на струните ще се обърна към по-висшестоящите. Специални благодарности към винтовете обтягащи пружините на тремолото и на всички отзовали се
  7. Колкото и да не си падам по фукниите (въпреки, че се случва неволно да се похваля с нещичко) ще споделя с вас най-новата ми придобивка Cort KX5FR BKM :
  8. Всъщност съм с оригиналните, 9 - 42 мисля. Сега за първа струна съм сложил 10, защото ми се намираше 1 бройка у нас, но важното, е че придобих поне някакъв дори и малък опит как стават горе долу нещата. Утре сигурно ще сменя с 9ка първа струна, пък за по-натам ще видим как ще са нещата. (Сиреч ако е възможно слагане на по-дебели струни)
  9. Да, всъщност тръгнах по това клипче да се водя и стигнах до смяна на първа струна. Просто утре обратно в магазина зареден с търпение да ми обяснят най-подробно как се настройва
  10. Ок всъщност проблема ми, е че се дига тремолото нагоре прекалено много и това ме притеснява.
  11. Здравейте. Пише ви горд собственик на Cort KX5 FR . Та днес си я купих, но срещнах един голям проблем, настройването на китарата. Представете си, че преди миг съм си сложил струните и не знам грам как да я настроя. Лошото, е че избързах да се правя на майстор и вобще съм я разстроил до неузнаваемост. Сиреч на отворен целия нът тръгнах да настройвам и то тремолото скочи нагоре, аз успях горе-долу да го върна в позиция чрез отпускане на струните, но така или иначе настройвам 2 струни заключвам ги, настройвам още 2 заключвам ги и тези които са първата двойка вече са се разстроили прекалено много, че да не мога да ги настроя с финната настройка. Моля Ви за помощ.
  12. Всъщност нямам проблем с това да имам китара като на приятел. Но получих няколко ЛС от съфорумници и с удоволствие бих се поразходил да разгледам, защото народа го е казал, че с питане и до Цариград се стига. Може да попадна на нещо благозвучно и приятно. Имам и още един въпрос, ако някой е поръчвал от Dynacord определен модел китара, трябва ли да се доплати нещо към цената и горе-долу колко?
  13. Относно EVL-K4 : имам приятел с такава китара и честно казано ми харесва модела, но не я видях вчера изложена сред китарите. (Сигурно имат килер, в който пазят готините неща ) Честно казано на пръв поглед Schecter-ите ми харесаха, но ще видим финансово ще им смогна ли.
  14. Благодаря най-искренно на всички ви. Честно казано се бях спрял на Cort-a, но не съм много добре запознат с марката и ми се искаше да чуя още няколко мнения. Поне според моето не професионално ухо, Cort-a ми харесваше повече като звук и за това го набелязах, но вече си обмислям крайното решение. Въпреки, че не бързам като цяло да купувам, поради простата причина, че винаги може да се намери нещо подобно в Купувам / Продавам. Пак благодаря на всички и приемам предложения и за други китари. П.П. : Сега наистина се замислих, че е RR модел и надписа Jackson си вдигат доста цената.
  15. Основно искам промяна поради простата причина, че съм соло китарист (или поне се опитвам да съм ) в 1 група и всъщност като цяло ми се иска да имам повече прагчета и хъмбъкър най-малко. Вече в последствие floyd rose като екстра...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.