Jump to content
Българският форум за музиканти

EvilMaster

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно EvilMaster

  • Рожден ден 02/29/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    burzum.1987
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София/Сливен
  • Interests
    Рок и метъл музика, програмиране

EvilMaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Не от много време, просто изведнъж почнах да свиря по-сериозно (30 минути без да спирам за повече от няколко секунди,максимална скорост , малко почивка и после пак* ). Не се стряскай Лекарят ми каза, че съм имал халтави стави. Пробвал съм какво ли не, терапии, кинезиленти, но от доста време нямам подобрение. Понякога посвирвам по 15-на минути бавно (казаха ми да се раздвижвам;миналата година си бях обездвижил ръцете и беше страшно), правя упражнения с гири, но съм в застой.
  2. Вече година и половина съм с тендовагинит на двете ръце от прекаляване с китарата, така че трябва да се внимава (ако някой може да предложи лечение, различно от пробваните от мен физиотерапия (магнити, ултразвук, ток) и вихрови вани, да казва, защото вече не издържам, не мога да свиря и едва ползвам компютър). Но при мен в началото усещанията бяха доста различни, така че надали е това. Иначе - почивки, без стягане на при свирене. Може да пробваш да носиш някакви накитници/ластични бинтове.
  3. EvilMaster

    Alexi Laiho Sound

    За кратко беше с Blackout, сега е пак с EMG signature. Освен Лий Джаксън, по някое време свиреше със Marshall JCM800KK.
  4. Аз на моя JS30DK имам SD TB-4 на bridge и SH-2 на neck позиция. Смятам, че комбинацията е добра. Свирил съм на същата китара със stock адаптери и не ми харесаха изобщо.
  5. Честито за китарата - на живо изглежда още по-добре и отдалеч си личи професионалната изработка
  6. Снощи взех това от съфорумника Bobolin: Китарата е Jackson JS30DK, минала през следните модификации: *Фабричните Jackson CVR2 адаптери са подменени съответно със: Bridge позиция - Seymour Duncan TB-4, Neck позиция - Seymour Duncan Jazz SH-2 *Пълен рефрет на грифа. *Промяна разположението на потемциометрите и ключето с цел удобството. Ключето е заменено с toggle switch. *Промяна на пластмасовите точки използвани за инлеите със pearl светкавички. *Китарата е рисувана от художник с аерограф, след което лакирана изцяло на ново. А самият Bobolin има също с какво да се похвали
  7. N-Audio Sansamp и едно захранване към него
  8. Ей тази стойка пристигна днес, много готино изглеждат китарите сложени на нея
  9. EvilMaster

    Фен-клуб Jackson

    ^За тази китара (или версията с ebony гриф) убивам
  10. Струна съм късал само веднъж (пета), докато свирех някакви упражнения от школа на класическата. Ама нормално де, струните бяха на 9-10 месеца
  11. А как стои въпросът с електрическите китари? Иска ми се да е на стойка, но е с по-особена форма (V) и май най-добрият вариант е да я окача на стената с нещо такова ?
  12. Не си уточнил от кой град си, но мога да ти дам информация за София. Купих си преходник за 50 стотинки от магазин Конрад. Намира се на ул. "Хан Аспарух" 1, т.е. на петте кьошета. Въпреки че е стерео, не съм имал проблеми.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.