Jump to content
Българският форум за музиканти

madman

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

madman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Обществена Репутация

  1. Съжалявам за допуснатата грешка, но съпоставката на трите ефекта е само на нисък гейн, както се вижда от формулировката на обявата. По принцип ефектите имат възможност за много висок гейн и са проектирани за по брутален стил. Става въпрос дали може да се ползват и за по "леки" стилове.Благодаря за мнението на колегата Velius. Явно ефектите се справят чудесно и на нисък гейн.
  2. Пускам тази тема , за да можете да сравните три вида BI-Metal ефекта произведени от Garland. Записът демонстрира звученето им с различни китари с нисък и висок гейн.
  3. http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG350DX Има едно болтче, което стяга хода на тремолобара. Виж го на линка. Шестограм е. Успех!
  4. Здрасти! Интересуваме състоянието на позициите на Ibanez.От снимките не става много ясно.Поздрави!

  5. Пратих ти еmail. но не получих отговор.Китарата още ли се продава, и може ли малко актуални снимки.Поздрави!

  6. madman

    Китара до 1000 лв.

    Предлагам тази китара: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...rt=#entry489339 Китарата е с нов рефрет при К.Димитров от Н. Загора,напълно обновена, с пушпул на двата хъмбъкера, с флойд на Шалер, подходяща за всеки стил. Намира се във Варна.
  7. Сваляш флойда, и го носиш на някой златар, да ти го разпробие с тънко свредло/зъботехник също може/,аз съм във Варна, иначе щях да ти помогна. Успех!
  8. Манияк съм на темата! Има в руския форум GUITAR PLAYER, поредица от снимки как се ражда една китара! Защо един български майстор да не снима творението си! Било и то и праработка на един класен инструмент! Аз съм за! Бих се радвал, тъи като и аз самия съм ъпгрейтвал много китарки, но как ли би изглеждало в ръцете на едим професионалист? УСПЕХ!!!!!
  9. Лично съм пробвал кабинета на EMechanix, звучи доста добре, и е направен кадърно! В края на краищата който не вярва, може да отиде да го чуе! Собственика му няма да върне никого! Успех!
  10. sh-6 distortion neck&bridge, това е за предпочитане, защото са керамични и не бръмят, имат невериятна тяга и са подходящи за разнообразни стилове.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.