Jump to content
Българският форум за музиканти

damark

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно damark

  • Рожден ден 02/06/1984

Contact Methods

  • AIM
    sorski_d

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Мездра

damark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не мога да разбера като се говори за десетки хиляди левове, защо е тръгнал да пита в някакъв форум? Все едно да спечеля от тотото и да ви питам какво да си купя! П.С. А Като сме почнали със съветите, аз съм пълен аматьор в музикално отношение, самоук, зарибих се по ФЛ Студио (не правя нищо подобно на електронна музика обаче), купих една книга Композиране, на английски е, не помня кой автор както и да е, купих преди месец М-Аудио Аксиом 61 ... Та въпроса ми е, освен ФЛ с разни нексуси и хиперсоник, и Рийзън 3, имам ли нужда да сменя софтуеъра, примерно да има по-подходящ? Разчитам на по-истински пиана, акустични китари, бас, барабани и т.н. Съжалявам, че не карам по темата, ама из тия тъпи бг сайтове никъде няма някой да ти помогне! А на човека със студиото му пожелавам успех, защото като чета колко разбира, съм на 90% сигурен, че ще е набутвация, без да се обиждаш мой човек! ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ, НЕ В АМЕРИКА!
  2. Здрасти на всички! Аз съм начинаещ във всяко едно отношение на музиката. В момента се опитвам да правя разни работи на Фрути Лоопс 8 (различно от електронните работи които най-често се създават с тази програма). Познанията ми по музика са от 3-ти до 5-ти клас. Не просто искам да се науча да свиря на клавир, а и да композирам собствени работи. Като за начало съм намислил да се сдобия с M-Audio Oxygen 61 или Axiom 61. Приемам всякакви съвети за това откъде да започна и добре ли съм подбрал миди контролерите. По принцип се уча и на Reason 3, само че без никакъв инструмент нищо не правя т.е. правя МИДИ на ФЛ Студио и ги вкарвам в Рийзън. Съжалявам, че коментара ми не е по темата, но за пръв път пиша в такъв форум. Направо се учудвам, че има толкова талантливи хора в България и толкова нискокачествена музика. Това е мое мнение! Ще съм радостен ако някой може да даде някакво напътствие! Мерси предварително и чао!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.