Jump to content
Българският форум за музиканти

SoulSound

Members
  • Мнения

    172
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SoulSound

  1. Здравей,казвам се Еми Иванова и от 20 години се занимавам с музика,а специално с пеене-от 10.По принцип правилното пеене НЕ трябва да носи напрежение никъде-нито в гласовия апарат ,нито въобще по тялото.Единственото,което стягаш при правилно звукоизвличане е диафрагмата.Има много добри педагози в България ,които дават уроци по скайп,можеш да почерпиш информация за това от интернет,Ако ти трябва съвет-пиши на лични.
  2. Това вече е друго
  3. Сериозно?!?И не можа да намериш инструментал?!?Дори и да пееш хубаво,не се чува. Опитай пак,и аз мн я обичам тази песен,но...в/у оригинала?!?
  4. Супер,откога се каня и тази година няма да мога да дойда,дъщеричката ми има първи рожден ден на 6ти...Have fun to all !
  5. Подкрепям мнението на колегата,пробвай с професионален запис-резултата мисля ще е "Уау".
  6. В Суингинг хол-а е страхптно,за мен е едно от любимите места за свирене.За тези ,които не са ходили там,има две зали като във втората има стена,която предава на живо какво се случва на сцената от другата зала,както и също малка сцена,примерно за акустично изпълнение,от двама,максимум трима души.Атмосферата е много ларж,без да се набляга на конкретен стил-от всичко по малко,но мисля че не е подходяща сцена за тежката част от метъла.По-скоро всичко ...до хард рок и може би с привкус на хеви.
  7. Няма значение за какво?!? Аз питам за себе си-интересно ми е съотношението м/у възраст и състояние на гласа.Та ако може ,би ли споделила на колко години си?
  8. Обещавам,ще .И благодаря
  9. Да,за първото- и да много ми харесва мотива.Може ли да го използвам за една моя песен-отдавна и търся мелодия и мисля че това е 'ТЯ"
  10. Много яко -слушах го цели няколко пъти,мнгоо приятен саунд... Станало ли е това(или ще ли) на песен?
  11. Извинявай бейби,не членувам професиите.
  12. Вокалистът на моментi измества акцента, но като цяло е добре.Keep rockin!
  13. Текста и рапирането ми харесват,по музиката може наистина да пробваш да разнообразиш нещо- и за бога,сложи някакъв припев,женски глас във фона не е достатъчен-яко е да звучи докато рапираш,но за припев....вземи някое момиче например да изпее неще там,или още по-добре,ти самия. Успех
  14. Какво е "транскрипции" ?
  15. Страшен си!От такъв звук си представям да кънтят улиците-и за пръв път го виждам реално,осен теб друг такъв не съм виждала.Браво!!!
  16. Много хубаво изпълнение
  17. Хей,дай някакъв контакт-не можеш да получаваш съобщения(скайп,фс,мейл...)
  18. Здравей Мимс,аз съм Емилия,занимавам се с музика от 18 години и с пеене от 8.Аз също започнах с оперно пеене, постъпих е в хор.В последствие реших ,че не е за мен този стил и се насочих към пеенето без постановка,т.е.поп,рок,джаз и тн.По принцип е възможно да усвоиш този начин на звукоизвличане,не виждам защо не-да, трудно е да се пречупи този модел на пеене(с постановка),но не е невъзможно.Познавам много хора,които са успели,аз съм една от тях.Моето мнение е обаче, че може би ще се объркваш от начало(като това начало може да бъде доста дълъг период от време)кога как да пееш, и това ще бъде доста неприятно за теб - ще се забавя развитието ти и в двете насоки.Все пак, щом така си решила да действаш -успех!И се зареди с много търпение!
  19. Аз свиря на пиано от 20 години(на 25 съм),занимавам се и с пеене.Свирила съм по класическата школа,с модерна музика за пиано се занимавам от скоро.Имам магистърска степен по музикална педагогика и много бих се радвала да ти преподавам както пиано,така и теория,солфеж-каквото желаеш.За цена на урок -5-7 лв,колкото ти се стори справедливо.Можеш да ми пишеш на скайп:webkuku, или да ми звъннеш-0883 554 623.
  20. A какво по-точно свириш и искаш да се научиш да свириш-класическата школа,поп,джаз,или нещо дрго...
  21. Здравей,аз съм Емилия и бих могла да помогна,но може би би споделил по-конкретно какви проблеми и какви очаквания имаш на този етап от обучението си. (от София ли си?)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.