Jump to content
Българският форум за музиканти

fafcho

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    никакъв

fafcho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. AKG Perception 200 според мен тва е по-добрия избор. в студио "ЗВМИ" гр.Пазарджик микрофона е такъв и не мисля че др.Пит ще земе нещо лошо.вземи си тоя.
  2. а значи освен основния вокал трябва ли да права по още един основен и как да го направа
  3. ми с cool edit права сичко значо мерси за инфото само ако може малко по-подробно да ми обясниш (като за малоумен) ще сам ти много благодарен
  4. значи като записвам вокалите си (правя рап з мой си кеф) правя 1 вокал за 1ви коплет 1 за 2ри коплет и по един за припева примерно. После искарвам бек вокали за 1,2 коплет и припева и при смесването не правя прмврно бек жокала да се чува на лявата колона а вокала на дясната ето това ме интересува. Колко вокала да запиша за 1ви коплет и как да ги наглася трябва ли единия да е на дясната колона другия на лявата...не се изразявам мн добре но ако някой схване мисълта моля да ми помогне програмата с която бачкам е cool edit pro 2.0 благодаря предварително!
  5. здравейте регистрирах се за да ви кажа и мойта идея за поп филтър! значи една кутия от дискове сд изрязах дъното,защото там пластмасата е по-дебела и здрава, после оставих място точно кадето се захваща капака за дъното около 0,5 см и се получи идеален кръг. След това издирих и намерих скрит в шкафа (спотайващ се) и оставен на произвола чорап сив на цвят. взех го нахлузих го на готовата вече рамка зажързах здраво в основата получи се много свеж възел след което изрязах ненужната част. взех дебела медна тел и я завързах за възела след тов и за една точилка,която ползвам за стойка и ми жърши идеална работа за мойте аматиорски рап записи с моя ефтин динамичен микрофон. всичко опира до много пари и за това хитринки като тези са от полза.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.