Jump to content
Българският форум за музиканти

Ammanas

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ammanas

  • Рожден ден 08/24/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Drum

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Перник

Ammanas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Ето линкчето - http://www.facebook.com/groups/402704339783451/ Ето и малко информация: X.S. (Xtreme Society) има за цел да събере на едно място колкото може повече фенове на екстремната музика и по този начин да помогне на бандите решили да се присъединят към групата лесно да рекламират своите песни,клипове,албуми,страници,merchandise и т.н. Съответно феновете на тези групи тук ще могат да открият всичко което ги интересува за тях! До момента присъединилите се банди за които ще може да намерите информация снимки и т.н. са: ITSI - Bulgaria Twist - Bulgaria Cold In December - Bulgaria Jawbreaker - Bulgaria Wrong Decision - Bulgaria Bolg - Bulgaria Another Death Breath - Italy Epsilon - Austria Ако имате желание да помогнете да направим тази група достатъчно голяма за да улесним по този начин бандите да рекламират своето творчество заповядайте!!! Ако имате група която искате да рекламирате заповядайте пак !!!
  2. Pearl Eliminator найстина е нещо уникално...,но и цената му е доста уникална или поне цената която аз видях в един сайт която беше нещо от порядака на 1200-1300лв.,незнам колко е реално това.
  3. Принципно изобщо не се кефя на чак толкова екстремна музика, но си се справил чудесно и получаваш 10/10 от мен заради това, че се опитваш и надявам се някога хора като теб и нас на промениме нещата и да има по големи сцени за изява на БГ изпълнители като теб. Продължавай в същия дух!
  4. Ами пожелавам ти успех в такъв случай дано нещата да се развият в твоя полза
  5. Много кофти късмет чевек ....., но все пак опитай да говориш с Динакорд нищо няма да загубиш ако им пратиш снимките в едно писмо или по скайп без да влагаш 60 кинта за път.
  6. ами пич ако решиш да продадеш касата и педала отделно кажи някаква цена и ако ме устройва ще ти ги купя
  7. А между другото това не би ли трябвало да ти го поеме гаранцията ?
  8. Ами аз съм със същия сет човек и съм много доволен дори и без да сменям кожи и т.н. и си настройх и 10 и 12 и 14 томове без никакви проблеми (е може би с 12та има малко зор, но все пак и аз съм доста начинаещ) нищо не ми се е чупило до този момент а ги блъскам без никакъв компромис хахаха...Според мен си попаднал на кофти бройка, защото за сет който струва 480лв. едва ли вкарват кой знае какъв куолити контрол и може би е до късмет на какво ще попаднеш.
  9. Здравейте, закупих си наскоро един сет сглобих го, настройх го и т.н., но имам проблем с бас касата колкото и да се опитвам да я настроя да звучи по басово и по ниско не успявам. Помислих си, че това може да се поправи като я уплътня с нещо и исках да ви попитам може ли някои да ми предложи с какво мога да го направя за да постигна максимален ефект и съответно дали това е начина или има някаква друга "врътка". Благодаря предварително!
  10. Ами аз пробвах и сета на Premier Powerforce и честно казано останах много приятно изненадан от сет който струва 480лв. Хардуера също не е никак лош даже е перфектен томовете звучат много яко тъй че щом си начинаещ според мен няма да сбъркаш ако си вземеш Premier Powerforce Stage 22 + Paiste PST3 + Mapex Throne всичко това за 930лв. и не звучи никак зле (това си е лично мое мнение). Аз направих точно това с моя бюджет от 1000лв. и останах доволен. А относно въпроса на evans спрямо моя коментар 1. Не съм тръгнал да сравнявам Греч за 1000лв. с Тама за 5000лв. естествено е че с никой сет от 1000лв. няма да постигна това качество и 2. Естествено е да има значение какво точно купуваш без значение дали е до 1000 или 10000лв. парите никак не са малко и е нормално да искам да се вложат пълноценно самия факт че има сетове за 400,600,700,800,1000лв говори, че има някаква разлика между тях (било то само в хардуера,материала или каквото и да е друго) и задачата в тази тема е да се помогне на човека да оползотвори парите си възможно най-добре.
  11. М-Бърч +1 ама не мислите ли че след като тавана е 1000лв. няма как да стане все пак май най-евтиния вариант е 1200-1300лв. и то без чинели.
  12. Според мен няма смисал от този сет на Premier като цена е добъре, но се съмнявам че е много качествен а пък и ако изкаш да свириш нещо по-тежко се съмнявам да звучи добре на томове 10,12,14....а за чинелите които се предлагат със сета няма смисал дори да си говорим звучат отвратително и според мен е много по добре ако не останат много пари за чинели да си вземеш Paiste PST3 малко по скъпи са, но според мен много по-добри. Естествено това си е лично мое мнение...+ това Gretsch-a е със много добър hardware за парите си...
  13. Човек от това което виждам казваш, че имаш 1000лв. и искаш да си вземеш възможно най доброто за тези пари (е до колкото е възможно да се вземе нещо супер качествено за тези пари). И въпреки това се заглеждаш само в сетове за по 1000лв., които не включват нито стойки, нито чинели.Ще ти дам съвет, като човек който е изправен пред същия проблем като теб в момента.... 1. Спри да гледаш в този сайт цените там са завишени доста в сравнение с musicworld.bg 2. След много "безсънни" нощи прекарани в четене гледане на разни ревюта и т.н. се убедих, че за толкова пари най доброто което може да се вземе е GRETSCH Blackhawk http://www.musicworld.bg/bg/m_3850319/i_35323/GRETSCH_Drums_BH_S825H2_LB.html дори успях да ги пробвам и останах много очарован. 3. Но не на последно място много тормоз над Sasho_Crasho и много безценни съвети от него. Надявам се да съм ти помогнал и успех!
  14. В цялата тема досега не чух някой да се изрази по-добре.....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.