Jump to content
Българският форум за музиканти

azzinoth1126

Members
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно azzinoth1126

  • Рожден ден Ноември 26

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Плевен

azzinoth1126's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Правилно си се ориентирал, бяла е, но е Cream white Относно ударите - отново ще питам - възможно ли е това да се получи от удар в главата на китарата? Бих искал да я занеса на човек с умения и опит в тази насока, но живея в Плевен, та избора ми не е никак богат...
  2. Да, в интерес на истината, китарата наистина беше изложена на доста промени в температура и влажност напоследък... Преди малко опитах да вкарам ъгъла на лист хартия в пукнатините и не успях. Ако намеря бръснарко ножче ще пробвам и с него.
  3. Следи от удар не се забелязват никъде по дължината на пукнатините, нито в началото им. Подозирах, че може да е била ударена в главата, но тогава пукнатините не трябва ли да са на по-високо? Иначе серийният номер е 9-цифрен с две букви отпред (ЕЕ). Правена е в Китай, но е истински Epiphone, напълно сигурен съм, че не е менте.
  4. Добър вечер Ситуацията е следната - извадих от калъфа му този Epiphone Les Paul Custom, който е ваден от там за последно преди около месец за участие. При изваждането му забелязах тази новопоявила се пукнатина на грифа. Най-важното което ме притеснява - има ли начин да се предположи по снимките или по друг начин дали пукнатината е в лака и в дървото? Китарата не се разстройва, не мога да пъхна нокътя си в пукнатината (мога де, но за около 1/4 от мм, може би), а като пробвах леко да "напъна" главата, не ми се стори да "шава" повече от обикновено. Не ми се струва и грифа да се е изкривил. Та, колеги, моля за помощ - колко сериозно може да е и как да постъпя? (Всъщност пукнатината сякаш изглежда малко по-страшна на снимки от колкото на живо...)
  5. azzinoth1126

    Hb китари

    Не означава ли цвета - Honey Burst?
  6. Вторият страт от 70-тарските изглежда интересно, някакви модификации ли са правени по него?
  7. azzinoth1126

    Thomann.de

    Мито ясно, но колко например би струвала самата доставка на нещо което тежи да кажем ~60кг. Много ли се качва от първоначално обявените 30 евро (може и да не са толкова, не помня).
  8. azzinoth1126

    Thomann.de

    Как стои въпроса с поръчването на по-обемни и тежки неща като кабинети например? Много ли се оскъпява доставката, как стои въпроса с митниците, после до адреса ли пристига или трябва да се вземе доставката от някъде?
  9. Някои артикули забелязвам че са на същите цени като по "западните" онлайн магазини, други имат чак до 100-200 евро разлика, защо така?
  10. azzinoth1126

    Gallien-krueger - къде?

    Има ли Gallien-Krueger вносител у нас и ако не - какъв според вас е най-удачният вариант за купуване от чужбина?
  11. Аз имам бял Les Paul, само че Epiphone. Досега не съм успявал някак си да я замърся до толкова че да си личи от разстояние, че пък и от близо дори
  12. Проблема с триолите го имам и аз. Предполагам че се дължи на това, че като човек свири с комбинацията 3-2-1-3-2-1 (или обратно) мозъка ни дели всичко на три и затова се получава акцентиране все едно свирим триоли. Трудно е свикването, малко като упражнението с изкачване с по 4 тона от скалата, само че на триоли Аз използвам трети пръст сравнително рядко, но когато все пак го използвам е с комбинацията 1-2-3-2-1, така се получава делене на 4 и проблема с акецнтите го няма Комбинацията 3-2-1 я използвам за триоли само
  13. Aз някак си си мисля, че човека говори за дясната ръка на пича
  14. Сори за пропуска, ето веднага коригирам:
  15. Аз съм с един Epiphone Les Paul Custom Antique Ivory
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.