Jump to content
Българският форум за музиканти

Dragon's Bride

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dragon's Bride

  • Рожден ден 04/08/1980

Contact Methods

  • ICQ
    272746989

Profile Information

  • Location
    София

Dragon's Bride's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Как се казва парчето? Колко е дълго? ей такива работи чух го, де
  2. чух la tortuga feliz - какво точно означава
  3. понеже аз също нямам навика да го правя работата е там, че всички говорим с недомлъвки факт е обаче, че музиката, която до сега се пускаше там е разнообразна по стил... и ако ни касае само метъла е едно, но ако все пак говорим за това какво ще се пуска и какво не - до сега не срещнах нещо конкретно - всички говорим за това колко комерса ще повали Шипката и как всичко е умряло.... така че просто питам откъде сте сигурни, че ще се пуска само не-метъл и само комерс?? не се заяждам :stop:
  4. не е само това всъщност това е единия начин зависи какво точно искаш да запазиш като авторско право - можеш да запазиш името на бандата си - можеш да запазиш текстовете на песните си - можеш да запазиш и музиката си - в зависимост на какъв носител е музиката ти има няколко решения за авторското и право - също така зависи от това дали текстовете или музиката са написани и композирани съответно от един човек или от няколко - колко от тях ще притежават авторско право над тях и тн не си си задал конкретно въпроса всъщност най-важното е да кажеш на какъв носител е музиката ти в момента, в който искаш да и запазиш правата там където са те пратили /в Музик аутор/ ако е на Guitar Pro ... няма как да ти я запазят, нали? - за това питай конкретно! успех!
  5. аз само едно не разбрах знам какво се случва с О!Шипка познавам и Криндо, който приветствах, когато зае длъжността си в клуба видях и част от нещата, коиго са видими за всеки заинтересован, които направи прочетох и цялата ви тема... не разбирам от къде сте сигурни, че вече ще се свири само комерс там? от къде знаете, че няма да се свири кор, метъл, индърстриъл? къде го пиши - поредния слух нали п.п. за протокола- не съм някакъв новопоявил се защитник на бял кон на Криндо приятна неделя, момчета!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.