Jump to content
Българският форум за музиканти

bluelemon

Members
 • Content Count

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

bluelemon last won the day on February 14

bluelemon had the most liked content!

Community Reputation

749 Excellent

About bluelemon

 • Rank
  Mithrandir
 • Birthday 05/06/2014

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  dimitarbozevski

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1,720 profile views
 1. bluelemon

  Blue Lemon

  Малко имахме технически проблеми но вече сме с нов вокал и в петък 24.05 в Бар Безкрай! https://www.facebook.com/events/1033754506835629/
 2. Уау, те цените са ужасни. И като сложиш и доставката хич не ми харесва. Ако някой има излишни 47uF 500V 2бр., 22uF 450V 3бр., 2200 35V 2бр. съм навит да взема. Ровичкам си Пивито Класик и реших филтровите да сменя. В краен случай ще слагам радиални и ще им удължавам краката ако се наложи. Малко бушменско ама от сърце.
 3. Аз да питам набързо. Някъде в БГ мога ли да си купя що годе читави аксиални кондензатори?
 4. Твърдо НЕ. Ширмован кабел не е за тази цел, по няколко причини. Кабелът трябва да бъде двужилен, многожичен, с добра изолация. В зависимост от мощността и дължината, може да е 1.5mm2, 2, 2.5 и нагоре. В случая добър избор ще е 2х2.5mm2 за пълната мощност(100вата) и дължина до 10м. Ако ще се използва с MV3, и дължината е 0.5 ... 3 метра може да се използва 2 х 1.5mm2. Жаковете трябва да са добре избрани, че повечето евтинджани са калпави и създават проблеми. Това го е писал човека, който няколко теми по надолу има благодарствена тема за него. Мисля спокойно можеш да му се довериш. Имам два такива кабела от може би 6-7 години и не са мръднали. Дано да няма аудиофили тука че стана страшно!
 5. Пойвай смело и нямай грижи! Няма да имаш проблеми.
 6. bluelemon

  Кафеджии има ли?

  Като един пълен професионалист! И парцала е мноо як!
 7. Да се запиша набързо! Пътува насам!
 8. И аз да се похваля с последната ми дъска. Планирам един fuzz да бодна, но още се ослушвам.
 9. bluelemon

  Фукня ли бе да го опишеш

  Съвсем скоро го изрових. Не вървеше и като го отворих ремъка беше станал на салата. Поръчах си от ибей ремък и сега си пускам музичка към усилвателя и си слушкам яко.
 10. Всичко е добре когато свършва добре. Очаквайте ни скоро да разцепим и във вашия град! Blue Lemon it's back! П.С. Та ако някой не е разбрал, намерихме си вокал!
 11. bluelemon

  Кафеджии има ли?

  Свърши ми кафето миналата седмица и още не беше дошла поръчката ми с новата стока. То в Пловдив една пекарна има и си взех малко да изкарам докато дойде. Ами кисела работа. Е точно затова днес ми пристигна MONSOONED MALABAR Green и BRAZIL IPANEMA YELLOW CATUAI. В събота на тераската като го пекна и съм в играта. Спрял съм се на няколко сорта които много ми харесват и си поръчвам по половинка от такива които не съм пробвал. А и е голям кеф да си го изпечеш и на другата сутрин прясно прясно да си го свариш. Освен това цялата къща мирише на кафе и рокинрол!
 12. Желаещи да изпеят ей това?
 13. Още търсим. Репетираме си всяка седмица в Коматево. Някой ако има желание просто да чуе да заповяда. Авторските неща са от рода на hard rock с елементи на prog, blues, funk, alternative. Нещо такова. Колкото можем. В профила ми има и скайп за връзка, освен другите възможни методи.
 14. bluelemon

  Търси вокал

  Ако има наплив прати и на нас някой. Успех майна!
 15. Не вярвах че ще се стигне до тук, но е факт. Съвсем накратко. Търсим си певец. Имаме около 30 парчета 8 от които авторски. Оставям страницата на групата където има малко видеозаписи. Имаме и разни демозаписи от репетиции които мога да пратя. При интерес може да пишете тук или на събщение в страницата и евентуално да се видим да посвирим. https://www.facebook.com/bluelemonband/
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.