Jump to content
Българският форум за музиканти

hertsogtrun

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

hertsogtrun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хора, имам проблем. При вдишване от втори отвор много трудно изкарвам звуки и дори да изкарам не е постоянен. Отворих хармониката пробвах да изкривя пластината за вдишване на втори отвор много внимателно с лист хартия и да я отворя малко , но не помогна. Случайно да имате идея на какво може да се дължи?
  2. kolio_k мерси за отговора Не знаех къде да търся хармоники на Херинг, но намерих Hohner Special 20 в Drumcentera на Раковска за 35 лева и в момента държа една от тях . Поздрави!
  3. Здравейте, Aбсолютен новак съм и сега си търся блус хармоника с която да започна. Като се има предвид че хармониката не е от скъпите инструменти предпочитам още от сега да си купя хубава. В по-голямата част от уроците които изгледах до тук, препоръчват Hohner Marine Band Special 20 в тоналност До ( C ) ( не съм сигурен че се изразих правилно, поправете ме ако греша ) Според вас това добър избор ли е и ако да, има ли някой в София, който ги внася. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.