Jump to content
Българският форум за музиканти

karapetkov

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karapetkov

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 05/21/1978

Previous Fields

 • Инструмент
  ПиЯна гарга-тъпанарка :)

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. karapetkov

  Singing Success

  Чудесата само ти можеш да си ги направиш. Но сингинк съкцес определено помага...
 2. karapetkov

  Госпелче

  Трибют на Елвис ...и на релакс-а...
 3. karapetkov

  Госпелче

  http://www.youtube.com/watch?v=tmSp55wYjCs За релакс.
 4. karapetkov

  Упражнения за вибрато?

  Определено. :punk_guitar:
 5. karapetkov

  Помощ за вокален педагог!

  Може и със само-обучителни програми. П.С. Мирчевски на 40 лв. ли е дигнал верно? Уал, аз не съм одил отдавна.
 6. karapetkov

  Помощ за вокален педагог!

  http://www.georgemirchevski.com/
 7. Следвай мечтите си.
 8. Ами вероятно най-доброто упражнение е просто да... опитваш. И редовно, докато стане... Не е лесно, аз наскоро (на стари години ) почнах да опитвам да свиря на пианото и да пея едновременно. Нема лесно. Опитите продължават, като предполагам, че като се получи, кефа ще е на ниво. Да му мислят само пиЯно-баровете, щото бел негър ше ги гази.
 9. karapetkov

  Alesis Dm6 - Мнения?

  Забелязах. Дам, поръчах го Алесис-а,.. дано да ми помогне. П.С. Ама вижте го тоя изрод ве!..
 10. karapetkov

  Търся безмилостна критика!

  Готин тембър. И чувство има, макар и винаги да може и по-добре (с чувствата ). Има фалшове тук там, но това се оправя. Успех желая.
 11. Здравейте тъпан-ари, (Шегичка, не ме бийте) За пръв път пиша в тоя форум (тъпан-арския), поради следната проблема. Накратко, искам да си взема някакви електронни барабани и се чудя кви точно. По принцип се занимавам главно с грачене, но откак се помня ме сърби (навсякъде ) да свиря на барабани и все си тракам на нещо, я с крака, я с пръсти/ръце, я с някаква друга комбинация от крайници, включително и със зъби . Просто от малък още, ми хлопат не едно и две неща в главата. И в момента, докато пиша тоя пост, барабаненето просто не спира, и тъй като май нема изгледи да се оправя скоро, не ми остава нищо друго освен да се отдам на изкушението. Първо, да уточня че не възнамерявам да ставам "професионален" барабанист или нещо такова, ами става дума най-вече за чесане на крастата, а и освен това си имам тука некои "барабанни" идеи и ще ми е по-лесно да ги развивам и записвам с такава джаджа. Верно, може и на МИДИ клавиатурата или с цъкане в DAW, ама така не е гот. Иска ми се по- да усетя нещата малко, пък и друго си е да си има нещо реално за шибане, разбираш ли. Освен това акустичните барабани не са възможни при мен, защото съседите ми и без туй заплашват да ме залеят със сода каустик. Ако им инсталирам и барабани, ще трябва да се разделя най-вероятно с все още младия си живот. Та, попрочетах из нета и съм се спрял леко на това моделче: http://www.alesis.com/dm6kit http://www.musicworld.bg/bg/m_1410000/i_26...is_DM6_KIT.html Второ, смятам да го ползвам главно като МИДИ контролер, т.е. ще го свързвам с компютъра и ще пускам разни благини като BFD или DFH . То тва моделче си има и собствени звуци, които били прилични уж и може и да влезат в употреба, например ако от ГДБОП ме взломят със съмнение, че ползвам нелицензиран BFD, ще мога светкавично да превключа на вътрешните звуци на DM6, така че да видят, че всичко е законно и да си отидат по живо по здраво. Та туй моделче изглежда доста сносно, има си и USB и секви али бали. Мисълта ми беше да се допитам и до по-опитните барабаняги тука относно кое е най-добре. Става ли това за начинаещи хлопатари като мен? И дали има нещо подобно или по-добро на такава цена, като се има предвид, че главно като контролер ми трябва, не толкова като звуци? То и тва ми иде малко солено , ама знам че при тея неща няма евтино хубаво (то къде ли има?!). Пък сърбежът е сериозен. И такава е моята проблема. Ще се радвам да споделите мнение и отношение, а ако някой го има, най-добре ще е - да разкаже кво що. Предварително благодаря.
 12. karapetkov

  Какво четете?

  Оруел.
 13. karapetkov

  Близ ми :p

  Благодаря. И без туй всичко е суетня... на тъз земя.
 14. karapetkov

  Близ ми :p

  Миси.
 15. karapetkov

  Близ ми :p

  Благодаря за съвета, ще опитам.. Дам, сега съм разслушал старите класики... за вдъхновение. Пък и нещо не съм впечатлен напоследък от новите неща в музиката... некво затишие има май..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.