Jump to content
Българският форум за музиканти

chocho

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно chocho

  • Рожден ден 11/14/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://rhapsody.online.bg
  • ICQ
    0

chocho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами това е моето виждане по въпроса. Борис Солтарийски - Завинаги Дано да ти свърши работа.
  2. Ами тези дни мислех да седна и да драсна една таблатура. С малко късмет и свободно време до няколко дена ще има чернова.
  3. chocho

    Помощ

    Guitar Rig можеш да си свалиш от тук, а миксера ще го намериш като кликнеш 2 пъти на иконката, приличаща на говорител, в таскбара на уиндоуса.
  4. Ако някой знае произведения за китара, които се свирят със слайд нека драсне някох друг ред, че доста се озорих ама не намерих кой знае какво. :think:
  5. Е това вече не е човешко!
  6. Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара. момчето каза нещата точно както са. струните са пластмацови. просто дебелите са оплетени с мед (или месинг - поправете ме ако греша) и затова се е заблудил че са метални. всъщност отвътре са с пластмасови нишки Незнаех. Аз си мислех, че са изцяло от найлон. :wall:
  7. Не че не съм виждал ама е необичайно за нова китара.
  8. Мерси много на всички. Я го знам бре. Като го видя ще му предам.
  9. Аз бих заложил на: Black Magic Woman, Europa или Samba Pa Ti
  10. То се е видяло, че ще има свирене, свирене и пак свирене, докато не стане като хората.
  11. chocho

    Лудо свирене...

    Bob Zabek = природен талант Евала
  12. chocho

    начинаещ

    Виж тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7429 Има полезна информация.
  13. Работата е такава, че винаги си харесвам някое парче и почвам да го разучавам, но идва момент, в който техниката ми е недостатъчна за да продължа напред (колкото и да се упражнявам ). Та ако някой знае за произведение изцяло на електрическа китара, което да може да се изсвири от не-напално-начинаещ и желае да сподели ще съм му много благодарен.
  14. 1)nickname: chocho 2)Възраст: 20 3)Образование: В момента мъчим Инженерната Физика в Софийския II курс 4)Вашият инструмент: сега и завинаги китара :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: Хеви Метъл, Викинг Метал , Траш Метъл, Прогресив Метъл, Хард Рок, Софт Рок, абе от всичко по малко 6)Вашият вдъхновител: Не са един или двама ама за момента много се кефя на John Petrucci (ей Suspended Animation албума как кефи ) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: абе имам един нереализиран проект, който мисля да реализирам другия месец, под името "ПОЧНИ ДА ХОДИШ НА УРОЦИ ПО КИТАРА ЩОТО СИ МНОГО ЗЛЕ" 8)Странични интереси: Кино, Литература, Кино, Спорт, Кино, Компютри и май забравих КИНОТО. 9)В кратце: Абе Айнщаин е казал: "God gave me the stubborness of a mule and a fairly keen scent " Ех... да имах малко повече от първото!!! :think:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.