Jump to content
Българският форум за музиканти

DNEMKOW

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DNEMKOW

  • Рожден ден 09/05/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez RGA 72 QM

Contact Methods

  • AIM
    dimitarnenkow

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бургас

DNEMKOW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. za Ibanez-a pi6a, skype: soulfly_hs

  2. Благодаря за предложението ,но това ми е болна тема Не ми се сърди,нямам нищо против теб. НИЩО ОБЩО НЯМА С ПАНТЕРА. Имах преди време такъв и просто не ме кефи.меко казано.отвратителен ми е този дист-мног разреден,трудно се настройват ниски,високи и средни ,понеже и те усилват нещо,което и аз незнам.Абе не ми е по вкуса.Само името му е хубаво на този дист. НИЩО ОБЩО НЯМА С ПАНТЕРА.
  3. Благодаря на всички ,за помощта Имам Boss EQ-20 Дали ще мога да го използвам пълноценно,при положение че си взема юберметъла. Няма ли да ми станат много корекциите -Екв,кубе и дист. Но ....незнам. Може би бих приел и други предложения като на Калоян например/много се зарадвах като видях,че си се включил в главоблъсканицата ми./ Вече започвам да се отчайвам за избора на добър дист.И аз мисля да сменя Бос,но с какво? Коя друга марка има нещо от рода на металкора? И къде да ги търся.Тук в Бургас музикалните магазини взеха да се изпразват и да изчезват.Как да чуя нещо като го няма. А до София или до Варна не ми се ходи за един ефект. Абе общо взето ще е трудно............аз си знаех. ще продължавам да си търся...............
  4. Здравейте,колеги не искам да дублирам темата на съфорумника ни,но имам същия проблем,а там не се насочва вниманието в предимствата и недостатъците на двата ефекта. Имах металзон.Скоро имах възможността да свиря с металкора-направо е убийствен,но беше леко дефектен/лампичката не му изгасяше при изключено положение/ Понеже в магазините в Бургас намерих юберметъл,но не съм го чувал,а металкор няма и се чудя кой от двата е по-сериозния ефект. Да поясня:Свиря с Ibanez rg 370 dx и кубе рандал rx75r.Свиря както вкъщи така и на репетиции,но засега без изяви. По принцип търся най тежкия звук на света с много гейн .Нещо от рода на Pantera. Незнам дали юберметъла е по-близо до металзона или до металкора. Значи въпросът ми е Металкор или юберметъл-предимства и недостатъци. Ще съм много благодарен ако ми помогнете в избора. Поздрави
  5. DNEMKOW

    Ibanez Owner's Club

    Ibanez RG 370 DX bk Перфектна китара Много удобен и верен инструмент.Аз съм с такава и съм много доволен.
  6. dd3- продаден,оставатMT2 i SCH-1

  7. DD-3 отлетя,остават MT2 i SCh-1

  8. DNEMKOW

    процесорите Zoom -

    Говоря само за Boss,защото с това съм се занимавал
  9. DNEMKOW

    процесорите Zoom -

    Според мен аналоговите камиончета са по-добри от процесорите. Аз например имах процесор Boss ME20 и така и не успях да изкарам звука който искам. Не че процесора е лош,напротив добър е ,но не е това ,което харесвам. Сега свиря с Boss-metal zone,super chorus,equalizer и съм много доволен. процесора нов струва 375лв.За трите педалчета дадох 500лв,но за мен те са много по-стойностни и звукът е доста по-качествен.Между другото разликата между процесора и камиончетата не е много голяма,дори ако незнаеш няма да разбереш с какво се свири.Но за да изкараш "звукът" от процесора е голяма играчка,докато педалчето то си звучи така,както трябва.И от процесора използвах няколко неща.В него ефектите са повече но са малко орязани.В действителност поотделно педалчетата са по-добрия избор,и защото са аналогови.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.