Jump to content
Българският форум за музиканти

Jolly Roger

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jolly Roger

  • Рожден ден 01/13/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass Guitar

Contact Methods

  • AIM
    booyika
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Valley Of the Damned (Sofia)

Jolly Roger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Jolly Roger

    Любими басисти

    Ами на мен любим басист ми е новият избор на мегадет, който и има доста по големи заложби от господи Елефсън - James LoMenzo (Megadeth, Ex-Black Label Society) Не е най добрия, но определено има какво да се чуе. На места взаимства от техниката на Клиф Бъртън: Иначе адски забавно ми е да слушам Les Claypool и Primus
  2. Сложи си по мека настилка на пода И за да не е спам - защо не го занесеш на лютиер и да попиташ?
  3. Jolly Roger

    Акустичен Бас

    Ами аз вече правих веднъж тема за бас за начинаещ, сега обаче искам да ви попитам нещо друго. Значи насочих се към акустичния бас и да ми кажете горе долу колко силно се чува, звука много по различен ли е и най вече да ме ориентирате като марки и цени =)
  4. Търся си уроци по пеене в софия, по възможност уроците да не са групови (Хор и подобни работи) ами на урока да съм само аз и учителя, понеже все още имам ужасен проблем с пеене пред хора. Относно моите възможности - много рядко уцелвам верен тон иии учителя ми ще се радвам ако ме търпи, ако не... е ше се преживее xD За цената не ми е толкова проблем но все пак трябва да е в границите на разумното. И така, ако има такива учители - на ЛС или пък скайп booyika
  5. Eдинствените ми вредни навици ми пречат на бързото свирене. По често свиря с перце и не редувам надолу - нагоре - надолу - нагоре и т.н. ами свиря само от горе на долу. А когато свиря с пръсти много рядко използвам трети пръст и често когато свиря два пъти една и съща нота свиря с един и същи пръст. : )
  6. Благодаря за помоща, но ако може да попитам какво кубе е добро за начинаещ (смисъл да е сравнително евтино и малко)
  7. Там е работата, че не искам втора употреба защото не разбирам от басове, и нямам приятел басист и ако има някакъв дефект който неможе да се види от начинаещ може да се набутам. А защо не от техномаркет?
  8. Аз като един неразбиращ пак ще попитам - какво представлява кубето? Защото за момента ще използвам баса за свирене в къщи и за да чувам ще ми трябват слушалки или усилвател, нали? :?
  9. По принцип свиря на кейборд, но в последно време много искам и на бас да свиря, така че незнам дали има някакъв такъв вариант за бас китара за начинаещ (електрически бас, не акустичен), ще го използвам за рок и хеви песни, и като цена нещо от рода на 200-300 лева. От София съм и ще съм благодарен ако ми помогнете
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.