Jump to content
Българският форум за музиканти

AlFiA

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About AlFiA

 • Rank
  вещерче
 • Birthday 09/07/1996

Previous Fields

 • Инструмент
  пиано

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  гр.София
 • Interests
  музика, пеене, литература,<br>фигурно пързаляне, балет и тренировки, <br>хореография, костюми и шев
 1. Честит празник, най сетне дами!

  097-8marta-denvosstanyarabotnitspro.jpg

 2. "Евгений Онегин" в Метрополитен опера в ролята на Ленски не разбрах кой е Рене Флеминг ще участва, в момента слушам известната ария от Русалка в нейно изпълнение
 3. Виж какво опитах се да ти помогна но явно ти се мрънка и хленчи в нета Карузо също се е опитал нещо да спомене - -тенорите когато са най-уморени правят лицеви опори да отворят още повече гръдния си кош Така се прави и мислех че това се знае но както и да е щом не ти е интересно значи няма значение
 4. Това не мога да си го представя че ти се иска да пееш без да си напрегнат?! Това трябва да е някакво много леко пеене без опора
 5. AlFiA

  Какво ще кажете за Mika

  Разбира се че момчето е вдъхновено от Фреди Меркюри – слушам го и кара ме да се усмихвам… ))))))))))))) Йес! Толкова го обичам. The King of Magik отново е жив! Какво блаженство... Show must go on!
 6. AlFiA

  Маниерниченето при пеенето

  За да не се надценяват уроците пък от друга страна не бива да се подценява друг полезен факт - отлежаването на нещата. Много е хубаво като оставиш нещо и после го видиш, че ти "лежи" - и в мозъка и в гърлото, че и на двете места ти е като залепнало, че си /не тежи/ - а лежи! - на мястото...
 7. AlFiA

  Маниерниченето при пеенето

  Така си е! И за Франко Корелли се твърди че бил хамалин /а той на 20 е тръгнал на уроци да пее, тоест как е би трябвало да си ги изплаща, може би по-престижно за "висшето" общество е щяло да бъде ако красавецът е работел за него като проститут?!?! M? :)/ И на Ана Нетребко се вади някакво досие също! - че била чистачка в Мариинския театър. Вярно от там тръгва кариерата й /а тя всъщност идва от провинцията-Новосибирск за да завърши в Москва музикално училище, след което се записва да работи като чистачка за да се учи от театъра... / Въобще сума непрестижни неща могат да се извадят за всекиго, който след време става прима или мастер. А дали за спекулация или става за сензация - зависи кому и за каква цел това "инфо" е нужно... Знаеш ли кое му е гениалното на Паваротти? Паваротти е един ГЕНИАЛЕН МЯХ. Гениална физика. И гъска да беше, никой корепетитор такава златна гъска не би изхвърлил заради златните яйца, които после славно ще му снася.
 8. Аз не знам какви отговори на въпроси ти се привиждат в моите постинги? А какво е казал народа на маса - въобще членската маса какво говори на пияна глава на маса защо си мислиш че на всеки му е интересно?!
 9. AlFiA

  Завишаването

  Какво ме питаш, на питането, а може би от разговора вече се плашиш?! Днес щерка ми ми каза че като пищяла тънко и високо го правела за да плаши момчетата. Това пък е нейната теория за завишаването. Какво пък. Поне го прави искрено.
 10. ако можеше да обясниш каква е според теб тази разлика? - иначе не бих разбрала какъв е поводът за подмятането, освен че просто не ти се иска да ме оставиш на мира.
 11. Когато разучавам нещо ново - да. Чета биографии, образи. Понякога от незапомняне на текст, мелодия, свободните съчинения сами си идват. Обаче да си измислям нов вокал, пази боже - означава смяна на постановката, пълен провал..
 12. AlFiA

  Завишаването

  Не успя да ме убедиш какво си си въобразила, но да си вярваш на хрумките от друга страна не е лошо. Децата го правят.
 13. AlFiA

  Маниерниченето при пеенето

  Моцарт освен "генното" натрупване - баща му е бил професионален музикант, е имал и много учители по все един и същ предмет - музика.
 14. AlFiA

  Завишаването

  Интересна теория тоест детски, нагоре все по-мечтателно, все по-тънко, без опора...
 15. AlFiA

  Завишаването

  Интересна теория С оглед на по-горното,(някак си имам чувството ,че е така) бих взела в групата си човек, който завишава. тоест детски, нагоре все по-мечтателно, все по-тънко, без опора...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.