Jump to content
Българският форум за музиканти

PaulReedSmith

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, ударни

Profile Information

  • Gender
    Male

PaulReedSmith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здрасти, някой има ли наблюдения върху активните монитори Soundking MT6a? Стар модел са, не ги произвеждат вече, предлагани са ми втора употреба, но не мога да им намеря дори техническите параметри из интернет. Става въпрос за бюджетно решение в домашно студио. Да, Soundking са китайци, но с това се изчерпват всичките ми знания за марката. Търся характеристиките им, както и мнение на човек, който ги е слушал, в случай, че има такъв. Благодаря.
  2. http://profile.ultimate-guitar.com/profile...106_image_0.jpg
  3. Пробвам разбира се. Пропуснах да спомена и че въпросният Stagg има пластмасов гръб на тялото..което предполагам е нормално за тази цена и все пак не вдъхва много респект.. Фактор-а също.
  4. Здрасти. На лов съм за електроакустична китара. Търсе нещо непретенциозно - на ниска за класа цена. Обиколих всички магазини във Варна и ето какви са ми колебанията: В "Канев" попаднах на един черен Stagg, който беше 280 лв. Цената е учудващо ниска, защото същие модел го намерих в друг магазин за 389. Разликата беше, че при първия Stagg разстоянието между първа и втора струна беше по-малко отколкото между останалите струни. Не потресаващо малко разбира се, но разликата се забелязва. Възможно ли е това да се окаже дефект, понижаващ цената? В магазина на Фактор пък имаше прилична китара за 250 лв без подобни проблеми. Просто фактът, че е Фактор ме кара да се колебая около купуването и. Другата малко или много си е Stagg. Изкажете някое друго мнение по въпроса
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.