Jump to content
Българският форум за музиканти

Bleys

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bleys

  • Рожден ден 09/22/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, пея

Contact Methods

  • Website URL
    http://bleys.hit.bg
  • ICQ
    124864294

Profile Information

  • Location
    София
  • Interests
    Стругацки, Музика, Писане, Четене, Езици, Египет, Жени

Bleys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Купих си струни DR Pure Blues от ебай и са страшни - звучат невероятно.
  2. Аз съм с ърниболки 9ки, но отвсякъде ме бомбандират с препоръки за тея еликсири... ще взема да пробвам някой ден. Това, което търся сега е DR Pure Blues, ако някой знае къде ги има по София, да свирка.
  3. Ibanez Pf-360, Limited 100 pieces Germany Import. 1982 Тяло - солиден махагон - 1 парче с две парчета клен отгоре. Кленов гриф, Ibanez Super 58 адаптри, Sure Grip 2 копчета с push/push делене на адаптрите като сингли. Ibanez smooth tuners 2, медиум прагчета върху палисандър, white binding, set neck, трипозиционен ключ. За годините си е страшно запазена и вади страхотен звук. Комбинациите с пуш потовете са около десетина различни звуци. Ха да ми е честита! С телефона - толкова снимки. Надявам се скоро да кача и творчество. Блус до дупка!
  4. Bleys

    Проблем с шум

    От буустера е - той е вграден в китарата 20 дб преамп, или самият потенциометър се е скапал или някоя спойка, но те са на интегрална схема и не ми се пипа там. Като го разклатя и припуква и шуми. Ще я нося на Вальо Градинарски да го смени вероятно...
  5. Bleys

    Проблем с шум

    Е, да но този шум е силен и изчезва като чукна китарата по тялото Не съм от Аризонските племена индианци все пак, имам я от три години вече и това се появи преди две седмици. Иначе ако се стегна още ще си спукам някой капиляр )
  6. Bleys

    Проблем с шум

    Чудя се дали не е някоя студена спойка....
  7. Bleys

    Проблем с шум

    Здравейте, от няколко седмици имам странен (може би не чак толкова) проблем с китарата си. На високи нива на гейн изведнъж нещо "пробива" и започва всичко ужасно да бръмчи. Въпросният шум се заземява като докосна потенциометрите, металната част на кабела или ефекта. Понякога изчезва като потупам струните или самата китара... Проверих спойките по хардуера, кабелите - видимо нищо им няма. Възможно ли е да е някой от потенциометрите? Всички съвети са добре дошли... Благодаря ви предварително.
  8. Извинявам се тогава. Звукът е на ниво
  9. Не че претендирам да съм някакъв китарен виртуоз, но това прилича на демо на някакъв китарен ефект свалено от сайт. Май гроздовата ти е действала като компресор на пръстите :Р no hard feelings, просто не е много разнообразно
  10. Bleys

    Damage Control Demonizer

    http://www.damagecontrolusa.com/dmz.htm Здраве желаем, колеги! Наскоро се разрових из ламповите стомпбоксове и това ми направи доста добро впечатление. На сайта има демота, видео, спецификации. Обръщам ви внимание върху този хм педал е меко казано, преамп по-скоро. Коментирайте ако обичате.
  11. Вчера имах рожден ден и приятелката ми подари ето това: Пожелавам на всеки такава приятелка
  12. Аз именно от там видях
  13. Вариантът на Алис е доста хубав, нищо ново не ви казвам Гласът и е много добре обработен, но на места ми направи впечатление, че звучи леко глътнат и приглушен. Имаше една песен на Минчев - "защо съм бял, защо не съм черен..." - това в кръга на шегата разбира се - изпълнението е много пипнато - поздравления. Ronia има максимален брой точки за импровизация - това се нарича творец, а не само изпълнител Funi - тембърът ти е 6 точки, само заради характерния глас си заслужаваш победа Като заключение ми е жално да кажа, че женската част работи по-усилено върху вокалите си и си личи...
  14. Обявявам конкурс за музикална интерпретация на парчето на джудас - болкоубиец :РР
  15. Първата ми китара беше yamaha erg-121 и се казваше Искра. Сегашната ми Jackson-ka се казва Елеонора ) Имената нямат нищо общо с живи момичета (нито с мъртви ако се чудите )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.