Jump to content
Българският форум за музиканти

Eleven

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Eleven

  • Рожден ден 09/06/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    София

Eleven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Лично мнение! Свилен не пее. Той свили... И въпреки това спецификата на гласа му помага много ако не за друго, то да бъдат разпонзавни моментално. Имат доста силни песни и като цяло са професионалисти, разбиращи от това което правят, нещо с което повечето групи в БГ не могат да се похвалят. Лично мнение!
  2. Най-доброто, което мисля че има като софтуер се нарича Drumkit from hell и представляват семпъли записани от барабаниста на Меshuggah на неговия сет при най-различни условия. Ето линк към софтуера : http://ts.searching.com/torrent/413407/Dru...ll_Multi_Format Съществува и втора част, която беше 1.8 Гб, но сега не мога да я намеря, ако попадна на нея ще постна линк. Само да добавя че последният албум на Meshuggah e с изцяло програмирани барабани направени на тази програма. Барабанистът им така и нямал време да влезе в студио и решил да ползва това - в края на крайщата това си е неговият сет
  3. Говорейки за школи вижте на какво попаднах... 31 Drums Methods [pdf + mp3] Дано да е полезно на повечко хора.
  4. Първо се извинявам че темата е тук, защото може би не е за този раздел, но наистина съм много притеснен и притиснат от времето и се нуждая от възможно най-компетентна помощ и предложения, а само тук ще ги получа в срок. Значи проблема е следният - групата ни ще има участие в училищен коцерт на 25-ти ноември, но аз не разполагам със собствени барабани. Бях видял че тук има хора които предлагат да се наемат барабаните им за дадено участие и молбата ми е да ме ориентират дали ще мога да си го позволя(като моля имайте предвид че не разполагам с много средства, които мога да отделя за това). Мероприятието ще се състои в София в залата на УАСГ (по-известно като ВИАС), като е планирано да се изсвирят 3 или 4 песни. Ако може барабаните да са и с комплект чинели(не ми трябват повече от фус, райд и краш). Също ми е интересно дали има хора които дават да се наемат само чинелите... :think: Ужасно се извинявам за аматьорския пост, но може би се вижда че това ще ми е първото живо участие и съм ужасно притеснен и не знам какво да правя в създалата се ситуация.
  5. So be it Ще говоря за допълнително финансиране от страна на родителското тяло, а където трябва ще додавам сам (макар да исках сам да си ги плащам). Щом го препоръчват хора, за които впечатлението ми е че разбират за какво иде реч, значи всичко засега е наред, искаше ми се тази вечер да му се обадя, но вече е твърде късно - утре ще се опитам да вляза във връзка и ще пиша какво е станало. Благодаря за помощта. :inlove:
  6. А ще може ли да ми дадеш някакви координати на въпросния г-н Георгиев? А това за Военния клуб ще го проверя също, благодаря още веднъж. П.С. Започвам да се съмнявам дали ще успея до неделя да съм взел първия си урок
  7. Първо здравейте, туко що се регистрирах, но следя форума от 2-3-4 месеца. Причината поради, която не се присъединих по-рано е че барабаненето ми бе най-вече хоби. Не че сега нещо се е променило, просто искам да ставам все по-добър, защото чувствам че без известен брой уроци просто няма да мога да напредна достатъчно бързо, тъй като нямам собствени барабани и се налага да свиря по репетиционни с мои приятели, които притежават собствени инструменти и напредват наистина бързо. И тъй като свирим така или иначе от дъжд на вятър, а аз имам нужда от упражнения дойде и естествения момент с уроците. Всъщност се каня да тръгна на уроци от поне половин година, но все си намирах оправдание, я изпити, я липса на време, но сега се хванах на бас че до 16-сти ще съм взел първия си урок. И тъй като вие сте най-компетентните хора, до които имам досег реших да ви попитам. Надявам се да не се подразните от темата, защото знам че има и други подобни тук, но ми се иска да имам възможно най-актуалната информация. Вече звъннах на 2 места където отдавна няма такива услуги. Ще направя уточнението, че може да се каже че съм начинаещ, макар да свиря от зимата миналата година и вече съм гледал известен брой видеота на тази тематика, просто чувствам че не правя нещо вярно и искам да видя дали е така и ако е така да го поправя. Що се отнася до пари... иска ми се да не е много скъпо, нещо в порядъка от 7-10 лв, повече на този етап не мога да отделя, предвид че събирам за малко обурудване за репетиционната в която свирим. Благодаря предварително и се радвам че има този форум, наистина много полезна информация има в него.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.