Jump to content
Българският форум за музиканти

Denis_S

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Denis_S

  • Рожден ден 08/04/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, глас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    166253934

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София, Банишора

Denis_S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Denis_S

    Gibson или Epiphone

    Е, браво бе! "Такова омазване настана"... Ако някой не е гледал шоуто и прочете кфо си написал, кой знае кво ше си помисли, ще вземе да повярва... Иначе Gibson-ът е на Тони Хадад - Custom модел, през 1979 е произведен.. По темата - готин, дай още някой кинт отгоре и си вземи един Les Paul Standard. 100% ще те израдва на макс. А Epiphone-ът също е мега секси. Така че ако имаш възможност да пробваш двете китари, го направи и сам ше избереш кво да си вземеш. Все пак, ти ще свириш на този инструмент и ще се кефиш. Успех, братле
  2. Днес става точно на един месец! Fender Telecaster Deluxe
  3. Колеги, имам удоволствието да ви представя новата песен, която записахме с група "Търнокоп". Тя се казва "Поквара" и може да бъде чута на http://myspace.com/turnokop. Съставът , записал парчето: Димитър Йончев (The Berzerker) - бас китара / харш вокали Елислав Атанасов (Traktorist) - китари Стефан-Денис Павлов (Denis_S) - китари / чисти вокали Кристиян Новев - ударни Парчето е смесено и мастерирано от Десо Велчев, под вещото ръководство на Димитър Кърнев от Д2. Благодарим им за търпението, професионалното отношение и добре свършената работа. Благодарим също и на Сашо Обретенов и Явор Александров от Д2 за помощта и подкрепата.
  4. Denis_S

    МИДИ китари

    Доколкото съм чувал, Славчо Битраков (Slav De Hren) е използвал подобни MIDI системи още преди около 16-17 години. Знам, че във форума се подвизават хора, които свирят или са свирили с него, или пък са присъствали на въпросните концерти, моля да ме поправят ако греша. Аз самият нямам подобна система, но пък бих си купил, защото наистина изглежда весело. Но честно казано не ми е много наложително, тъй като за записи разполагам с клавир, а за живи участия клавирът върви в комплект с клавирист.
  5. Аз също. Кубето, което trolla е предложил, е масово използвано сред музикантите, търсещи по-твърдо и качествено звучене на цена до към 1000 лв. Неговият предшественик Randall RG75 G2 честно казано ми харесва повече като звук. Трудно е обаче да се намери ново вече някъде, можеш да потърсиш втора ръка, няма да останеш разочарован.
  6. Господи! Митко! Горкичкият... Почивай в мир, братле, винаги ще те помня.
  7. Като за сурова и все още необработена версия - много добре звучи, харесва ми. Очаквам финалната версия и албума - ще си го слушам с кеф, страхотни сте с Sheky. Освен това, звеееееерски готин звук си извадил на солото. Zakk разбива, вие също - RESPECT!!!.
  8. Denis_S

    Blizzard Of Ozz - Contest

    Аз пък страшно много уважавам Джейк И. Лий. Двата албума на Ози с него също са доста силни по мое мнение. За Закк и трибютите знаем. На всеки концерт той изпълнява някаква невероятна здрава версия на In this river (балада от Mafia - 2005), че като гледам лайв изпълнения направо ми настръхват косите. Посвещава я на Даймбега и я свири с един Dean Razorback с познатата ни шарка с биволското око, която китара Дайм му подарява малко преди смъртта си. Тъжно наистина, Закк дава всичко от себе си при изпълнението на песента и показва колко емоционален човек всъщност е. За което едно голяма ЕВАЛА за русокосият китарист от Ню Джърси. Нашата тема на разговор в случая обаче трябва да е Ранди и за да не ме обвините, че ръся прекалено много офф-топици, ще кажа, че ще се включа с Crazy Train.
  9. Denis_S

    Blizzard Of Ozz - Contest

    Доколкото си спомням, такава беше историята със Закк.
  10. Denis_S

    Photos

    На вашето внимание - група HarDDucK (Аз съм къдравият пич с тъмните очила. ) :
  11. Историята е интересна. Това парче сме го свирили по толкова много участия с HarDDucK, а пък за две години така и не се наканихме да го запишем. Та сега, след един лек застой, се събрахме отново в малко по-минимизиран състав, за да влезем в студио и да го направим. В записа участват: Стефан Павлов (Denis_S) - китари, бас китара, вокали Марио Пешев (nofearinc) - клавишни, вокали Иван Бонев (Sabian) - ударни Музиката и текстът са на Марио, аранжиментът е на група HarDDucK. Eто го и парчето: HarDDucK - Gothic Prelude Моля за вашите коментари и забележки. Благодаря предварително.
  12. Denis_S - On The Top Of The World Моля за вашите коментари и забележки относно свиренето и смесването.
  13. Не е пребоядисвал сънбърст Стратокастъра. Това е друга китара. Иначе не знам от кога я има. По участия свири предимно със сънбърст-а, а белия Стратокастър го видях за първи път, когато гостува при Слави Трифонов миналата година.
  14. Не знам, ама винаги като хвана електрическа китара, почвам с Hearts On Fire на Hammerfall, Cemetary Gates на Pantera или The Sentinel на Judas Priest. Разцъквам разни скалички, едно-две арпежчета и готово, тестът е приключил. Ако е кухарка, почвам с интрото на Sailing Ships на Whitesnake или The Great Misconceptions Of Me на W.A.S.P., най-често. Абе всеки път е различно. Но иначе като бях по-млад, задължително с познатите рифове на Пърпъл и Нирвана пробвах...
  15. ...да се отчетем и ние. С момчетата свирим заедно от няколко седмици, а парчето надявам се ще търпи промени, очаквайте го скоро и с вокали. Stone's Cript - Devil's Funeral
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.