Jump to content
Българският форум за музиканти

Gravel

newbies
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gravel

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 03/06/1976

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара, бас

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  jorkata_123

Recent Profile Visitors

134 profile views
 1. Здравейте, преди година и месец поставихме началото на група "Смерч" съвсем спонтанно. Тъй като сме хора с тежки метали в кръвта и музиката ни е такава, но сме само двама души. Ивайло Славов е барабанист, който все още трупа опит и аз който се занимавам с останалата част от нещата. Композициите мога да ги определя като бавен и мелодичен хеви/траш. Преди половин година качихме някои неща 4 парчета в soundcloud, - една малка част от подготвените композиции. За това време подобрихме доста качеството, но липсва добре формирана група, която да доразвие съдържанието и да го издигне на нужното съвременно ниво. Поради тази причина търсим повече музиканти, които да желаят да ни помогнат да направим нещата в по-завършен вид. В общи линии е необходим още един китарист lead или ритъм, басист, както и подходящ за парчетата вокал/вокалистка. Ако някой има желание да се включи в нашата формация нека ми пише на ЛС, или във FB на групата https://www.facebook.com/smerchbg/ Поздрави, Жоро
 2. Здравейте, март месец тази година стартирах една моя отдавна отложена идея. Става дума за група със собствена авторска музика, предимно в стиловете хеви и траш с елементи на дум и блек. Поспретнали сме няколко парчета, но проблема е във липсата на вокал/вокалистка, тъй като контекста в който се работи много зависи именно от възможностите и стила на пеене. Парчетата са предимно на Български. Стилът донякъде е близък до ранния Епизод, както и Ер Малък. Засега, за участия по клубове и прочие събития е много рано да се говори. По-скоро идеята е работа по репетиции и студио, както и отдалечено. Ако някой има желание да опитаме, съм на линия по skype: jorkata_123 поздрави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.