Jump to content
Българският форум за музиканти

злато

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно злато

  • Рожден ден 06/25/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    udarni

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lot-lorien.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Варна
  • Interests
    Етно,рок,джаз,експериментална музика,литература,спорт,пътувания.

злато's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. За тъжно соло и аз не съм сигурен.Но гледната ти точка е от страната на барабаните като звучене сами за себе си.А има и друга гледна точка,тази на барабаните или ударните инструменти като част от групата и от общото впечатление което създава стилът на една група.Когато свиря определни композиции на моята група(Лот Лориен) влагам точно такива чувства.
  2. Едно видео от концертът ни във Варна.Композицията се казва Бял Равнец.
  3. Мога да ви дам пример с добър клуб в София в който свирим вече два пъти.Претъпкана зала и прикрепения към нея бар.Отлични условия за добър концерт.Става дума за Чешкият център в София.Разбира се това си зависи и от музиката.По принцип не свирим по клубове.Но това е едно приятно изключение.И двата концерта който имахме там се получиха много добре а и отношението от страна на организаторите беше прекрасно.Ние сме от тези групи които не стават за забавление и никога не сме свирили кавъри а и не смятаме да го правим.Групата се казва Лот Лориен.Между другото сме свирили и в Бекстейдж и там беше много добре пълен клуб прекрасна публика.
  4. Добра е идеята.Може пък и малко етно с рок да се посвири.Лот Лориен обичат да свирят в София.
  5. Много благодаря за информацията.Ще пробвам да направим там нещо с Лот Лориен.
  6. Благодаря за оценката и коментарите.Радвам се ,че това което правим се харесва или най малкото провокира дискусия.Искам да информирам ,че много скоро и трите ни албума ще могат да се закупят по интернет от целия свят.Въпрос на седмици.А относно стила винаги сме правили това което ни харесва и никога не сме се ограничавали .А и както забелязах на последните ни концерти и в София имаше доста фенове на по твърдата музика. .Доскоро дисковете ни се продаваха в ,,Дюкян меломан,, и на още едно две места в София просто тиражът се изчерпа.
  7. Проблемите са многопосочни.Първо идва проблемът ,,Всяка коза за своя крак,,Преди години предложихме обединение на групите които свирят в нашата насока.Абсолютна равнопоставеност,защита на права,размяна на контакти и лобиране за фестивали на които да има поне едно българско участие всяка година.Уви всички се дръпнаха.Става дума за етно музика.Моята група се казва Лот Лориен и я има вече 10 години,а някои от тези групи не съществуват вече.Тъжно.А можеше да бъде друго.Насила хубост на става.Този манталитет го няма извън България ние сме разменяли съвсем свободно контакти и фестивали с чужди групи на които сме ,,конкуренция,,.
  8. Доста интересна е темата.И все пак нещо от собствен опит.Една група трябва да има някаква история тоест да успее да се задържи повече време на сцената,да създаде собствен стил да го развие.Ако това което прави е интересно се намира и публика,а и продуценти извън България се намират.Но трябва да не се отказваш.Моята група я има от 10 години.Отначало си правехме всичко сами.Сами си правихме рекламата,лепили сме си сами плакатите и сме раздавали флаери по улиците всичко си плащахме сами.След това се намериха хора които започнаха да помагат със средства за организацията на концертите ни.Минаха години разбира се.След това си намерихме мениджър.Той разбира се беше просто наш приятел.Не разбираше много както и ние не бяхме особенно добри в началото И все пак дойдоха и първи изяви по медиите местни радиостанции,демозаписи.Пращане в чужбина на неопределено количество демо записи.Пак със собствени пари разбира се.Първи албум ,американски продуцент който се заинтересува от нас.Балкантон 15 дни в една стая сме спали 7 човека,хляб ,супа нямаше пари за друго Започнаха да ни канят на фестивали в чужбина.Понатрупахме опит.Не си мислете че всичко е цветущо и в момента при нас. Не е така.Но не се отказваме пишем нова музика,готвим нов албум.Вярваме в това което правим и не смятаме да се отказваме поне докато имаме идеи.Искам да подчертая че никой никога не стоял зад нас ние сме независими.Групата за която говоря се казва Лот Лориен.И аз съм един от тях.Така че не се отказвайте и правете нова музика!
  9. Точно това имах пред вид под собствен стил.А иначе е трудно когато не влизаш в определенията изпитал съм го лично и продължавам да го изпитвам.
  10. Какъвто е човека такъв е и поста. .А и честно казано не пиша често по форуми.Ако има нещо което не е ясно около поста питай
  11. Определено леки.Ползвам pw 727w oak wood tip pro mark.За съжаление трудно ги намирам и трябва все да търся като ходя извън България.А иначе в момента ползвам про марк майкъл карвин модел.
  12. Концентрирам се и гледам да оставя всички притеснения зад гърба си.Усмихвам се и излизам. Не съм суеверен не стъпвам с опеделен крак напред не стискам амулет в ръка и тн..
  13. Здравейте казвам се Златомир и свиря в група Лот Лориен.Харесва ми идеята за такъв форум.Интересите ми са предимно в етно музиката,рока,джаза.Групата ми съществува от 10 години.Имаме издадени 3 албума и сме участвали още в 5 ,6 компилации.По образование съм културолог а по призвание свиря на ударни
  14. Здравейте аз съм Златомир от група Лот Лориен.Проблемът с музикалните мениджъри е голям.Моята група существува от 10 години.Имаме над 250 и повече концерта в над 20 страни по света.И все още ни е трудно да си намерим свестни организатори.Правим Авторска музика имаме 3 албума единият от които издаден в Америка.Исками се да вярвам ,че има свестни мениджъри.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.