Jump to content
Българският форум за музиканти

Disposable hero

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Disposable hero

  1. Treshold ли?Това пък какво е?Аз ползвам Guitar Rig 2 и откакто шуми така не съм я ползвал, би ли обяснил за този treshold? не си спомням дали го имаше на 2ката, но би трябвало да го има: там където пише INPUT , имаш до червената лампичка надпис treshold и го завърташ в посока на часовниковата стрелка докрай и шумът би трябвало на 95% поне да изчезне. Освен това е хубаво да си изтеглиш ASIO4ALL.
  2. звучи грозно и гадно, защото не сте си сложили treshold докрая, при мене си звучи доста приемливо и чисто.
  3. DK2M SW е много красива, рр24- също
  4. за евтините vmnt-та съм чувал доста лоши неща, но ти избираш, успех
  5. Принципно Мъстейн си е Риф Лорда, и по този повод ще спомена втората част на the conjuring.
  6. Вальо, няма смисъл за един концерт да бързаш да го правиш, както ти казаха ще звучи просто като лоша китара с хубав адаптер. И аз мисля, че е хубаво да ги спестиш за една китарка от 400 лева настаро, която не само ще звучи по-добре, но и ще ти е много по-удобна и приятна за свирене, пък после мисли за адаптери.
  7. Disposable hero

    Jason Becker

    супер, браво! един от моите любимци
  8. кубе с драйв метълзоунът най-вероятно ще те разочарова, но ако толкова си му навит в раздела "продавам" доста често ги има.
  9. когато бях начинаещ на класическа- етюди разни иначе на електрическа когато почнах- мастъра естествено, мегадет- ин май даркест оур, уейк ъп дет, слейър- реининг блъд и всякакви такива
  10. мда, явно е така, защото пък на мен всички останали бс ричове(като изключим ironbird) ми се струват грозни.
  11. на мене ли ми се струва или наистина не видях никакъв bc rich bich това е един наистина красив дизайн
  12. Берито е по-зле за мене специално, но МТ-2 както вече беше споменато има едно характерно дразнещо жужене, въпреки това аз все още го ползвам и мога да кажа, че съм доволен след като си играх известно време да намеря приемливи настройки и с моя малък маршал вадя доста готин тон. Но не във всеки амп звучи приемливо.
  13. Фрийдман е много емоционален, страхотни бендове и винаги знае къде какво да изсвири в даден момент и как че да се върже напълно с ритъма и песента като цяло, а Бродерик е малко като машина, свири всичко тон по тон и не виждам толкова емоция, макар че последно време приятно ме изненадва. От към техника Бродерик е доста над Фрийдман, това е човек все пак, който на 15 години е ставал в 5 часа и е свирил там 4 часа електрическа, 3 часа класическа, 3 часа цигулка и 2 пиано. Останалото е до вкус и настроение.
  14. Мда, ма за тва пък в новата песен ми размазва главата към края http://www.youtube.com/watch?v=6ZrwH0oh8Nw...feature=related А по въпроса за крещящия чичко с кожения потник и гривни, ако това ти е представата за метъла- ок
  15. vs30r не е лампов и не съм го твърдял, просто е добра симулация.
  16. аз лично свиря с marshall valvestate vs30r и съм доста доволен, добър звук, нелош оувърдрайв. аз го взех втора ръка 320 кинта, мисля че още може да се намери около тази цена, но само втора ръка- вече не ги произвеждат.
  17. еластични ли са или са си твърди?
  18. разбих се. И аз винаги съм се чудел за какво ги има тия тънките струни
  19. Disposable hero

    Cubase/Nuendo

    сега ще погледна, но не съм сигурен, самите барабани се чуват, но просто доста слабо
  20. Disposable hero

    Cubase/Nuendo

    така, всичко си записвам в кюбейз, като изключим барабаните, които ги импортвам от гитар про като миди, нагласил съм си силата на звука на всички тракове и като пусна "плей" в самата програма всичко си е като хората, но като миксирам всичко без значение дали е wav или mp3 се чува само китарата на практика, барабаните ги има със сигурност, но са 5 нива по-ниско отколкото трябва да бъдат, предполагам е нещо в настройките, но не занм къде да пипна, благодаря ви предварително
  21. 2.Dave Mustaine - защото е страшен композитор и има една от най-интересните (и нееднообразни) техники на бързо свирене! 1.Marty Friedman - защото мелодийте които постоянно измисля този човек и изобщо melodic control дето има са невероятни.Невероятен слух има+ това.... 4.Glen Tipton - много разнообразен.Много интересен за слушане.Не знам защо е толкова недооценен........ 5.Dave Murray - абсолютна колоритност.....техниката е пословична тук 3.Paul Gilbert - Накрая,но не на последно място Бога на скоростта Mr.Big 6.Joe Satriani е невероятен (за разлика от щастливо омъжения за Wah ефекта негов ученик)- просто няма думи да описват Satriani изключително разнообразни техники използва и като звучене е супер!!! 7.Jimi Hendrix - просто защото въпреки че хич не харесвам тоя стил музика....Не мога да отрека че е Бога на китарата! хах ей това е моето мнение
  22. мда, наистина много щеше да ми е интересно петручи да го слоунат а и джеймс как плюе
  23. почнах с една отлежала в магазина акустична кремона правена за германия, иначе електрическа- Джаксон JS1
  24. аз почнах с класическа китара преди повече от 4 години, кремонка, ма правена за германия. сега свиря и на електрическа и на акустична- акустичната естествено е доста по-трудна.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.