Jump to content
Българският форум за музиканти

lashkov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lashkov

  1. lashkov

    Sound Forge

    Исках да си инсталирам Sound Forge 9 или 10 на Windows 7 ,но не ми приема активационният код.Може ли някой да ми даде леко съветче.Ще съм ви благодарен.Между другото същото стана и със Sonar 8.
  2. Благодаря за доброто отношение! Намерих си проблема и всичко е ОК.
  3. Здравейте! Имам звукова карта M audio Delta 1010 LT и преди няколко дни без да искам и разбутах настройките. Когато записвам звука от миксера,където е микрофона,и синбека от компютъра излизат нормално в двата ми монитора.Но не мога да вкарам и двата звука в слушалките на певеца,за да може да си чува и гласа и музиката.Нещо обърках и не мога да го настроя.сигурно е просто,но не се получава. Моля,подскажете малко!
  4. Някой може ли да ми каже,откъде да изтегля упътване за работа с M-audio delta 10/10 lt. Уж е проста работа,пък нещо не става както трябва.много слаб сигнал при запис. Ако знаете нещо ще съм благодарен.
  5. lashkov

    Cakewalk Sonar

    Здравейте!Може ли някой да ми каже защо ми изчезна Play list set във New project file.Остана ми само Normal. И това не е за първи път.А иначе ги има в директорията на сонара но са оцветени в синьо.ПРобвах доста неща но не мога да ги възстановя.Същото стана и с CAL.със Сонар 7 съм.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.