Jump to content
Българският форум за музиканти

oggybogy

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    QWERTY

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Див чалгарски бантустан Булгаристан
  • Interests
    к'во ли не...

oggybogy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. http://www.diskothekenausstattung.de/PDF/Botex/DPX-620_E.pdf ......ако това помага с нещо изобщо и тук нещо повече, за съжаление на френски език: http://www.koolsound.com/photos/pdf/DPX-620DIG.pdf ето и пълна версия на документа: http://images.prolighting.de/manuals/00009665.pdf
  2. oggybogy

    Logic studio 9

    ...Всъщност, очевидно е, че няма как да заработи с Windows OS, след като е написана за OSX. С други думи: Apple OS. Освен това, има цяла отделна тема за Logic във форума. Не опитвай повече, няма да стане. Ето ти линк към официалния сайт: http://www.apple.com/logicpro/ Ако откриеш нещо за Windows, вероятно ще си първият и единствен! Нищо лично, моля за извинение! Иска се малко четене (из мрежата, в краен случай) и готово. Пожелавам успех!
  3. Къде, на Луната или на Юпитер? Или това е импулсен телефон? Ха-ха! Заяждам се! И въпреки това, прав съм, нали?
  4. Логично погледнато, всеки софтуерен DAW, койте не изисква специален хардуер и няма противоречие с операционната система, би трябвало да работи с въпросната звукова карта.
  5. Мда...точно това с 5-те $. Явно хитреците са намерили начин да изкарват пари от въздуха. Прав е miro2gb, ще ти трябва специализирана помощ от човек, който се занимава с търговия, поддръжка, реставрация, акордиране...такива неща. Успех!
  6. Между другото, ще го откриеш като "Donadoni&Pohl".
  7. Ако си откриеш серийния номер на пиАното (100% има такъв), сам ще намериш информацията. Ето линк, с малко четене си готов! http://www.concertpitchpiano.com/PianoBrandNames.html
  8. oggybogy

    Le Orme или ФСБ

    Всъщност това никога не е било пазено в тайна. Няма нищо необичайно. Голяма част от популярните песни на българските изпълнители от втората половина на 20-ти век са кавъри. Просто в онези години не се вдигаше толкова шум по темата.
  9. Този модел е стар, няма фабрично поставени никакви MIDI комуникационни портове. Ако трябва да ровим надълбоко, има едни руски младежи, които са направили успешни доработки на машинката. Според техните твърдения, постигнали са впечатляващи резултати, включително динамика на клавиатурата, освен обичайните функции main volume, program change и т.н. Но това не е работа за всеки. Вероятно изисква специализирани познания и умения, набор от части, които едва ли се намират във всеки магазин и съществува реална опасност да се превърне работещ синтезатор в музеен експонат за гледане. Следователно, решението на проблема е въпрос на личен избор. Безплатен съвет: Намери си друг синтезатор или MIDI контролер, според нуждите и наличния бюджет. Успех!
  10. Ха! Не мога да повярвам, че никой не е отговорил на въпроса и няма поне коментар...А сега по-конкретно. Това е Adagio (втората част) от може би най-популярното произведение за класическа китара и симфоничен оркестър. Композиторът е Хоакин Родриго. Има хиляди изпълнения, като дори и Пако Де Лусия е записал една интересна версия. Цялото призведение е в три части, Concierto de Aranjuez (така е популярен сред повечето китаристи, а и не само). Нотите на китарната партия мога веднага да ти изпратя. За пълната версия на партитурите може да се уреди, стига да не е късно и някой да ме е изпреварил. Ако все още се интересуваш, пиши на PM. Успех и поздрави за отличния вкус!
  11. ...екстра е! Разтоварващо и носи приятно настроение! Който не го харесва, няма вкус!
  12. Ха-ха! Отговорът е отличен! Не бих го казал по-точно! Поздравления! И...не се засягайте лично, абсолютно е прав Parni_Valjak.
  13. Виж това: http://www.bestservice.de/detail1.asp/best_service/accordions/en Е да, струва пари...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.