Jump to content
Българският форум за музиканти

kraasi

новаци
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kraasi

  • Рожден ден 08/21/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

kraasi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Кое е най-трудното произведение което сте изпълнявали някога и на кой композитор е?Ако може сложете линк на нотите на творбата :read: която сте изпълнявали :exclaim:
  2. Не да свиря с клавиатурата на компютъра !Та някай знае ли такава програма ?
  3. Никой ли не знае такава програма :think:
  4. Търся програма за свирене на клавесин :exclaim: Много ми трябва и ще съм Ви благодарен ако дадете линк за програмка с която мога да свиря на клавесин :exclaim: .Предварително благодаря на отзовалите се!!
  5. Yiwigi може ли да дадеш линк поне към едно видео от всички тези които изброи?
  6. Аз съм от София и имам учител по пиано, но просто ми е интересно(любопитно) да видя дали има видео уроци по пиано.
  7. Видях,че има доста теми с линкове за виде уроци по китара обаче никъде не видях да има видео уроци по пиано :think: .Искам да попитам дали някои знае линк с видео уроци по пиано??Ако някои знае да даде :exclaim: Предварително благодаря за вниманието и за помоща.
  8. Търся ноти на произведенията на Бетховен за пиано :exclaim: Моля Ви ако може да ми дадете линк с ноти за пиано на Бетховен!(Много ноти ).
  9. Благодаря ти МНОООГО!!!!
  10. RockMan2005 можеш ли да дадеш линк за Native Instruments Akoustic Piano това е много добра програма според мен??!
  11. :green: Да и аз ще съм доволен,ако някой даде ЛИНК за някоя КАЧЕСТВЕНА програмка с роял или обикновено пиано !!!Плс дайте линк :exclaim:
  12. Да и на мен ми е интересно
  13. По нолко време на ден стържете....:guitar: (свирите) ?Едно и също ли свирите и какво или се различно ?В какъв стил най Ви харесва да дрънката? .... Пишете
  14. kraasi

    помогнете

    Да аз съм виждал салона за пиана и рояли "Рунитон" в него има много акордеони адреса му е СОФИЯ бул. Мария Луиза 58 тел.: +359 2 983 99 99 http://runiton.com/ !Виж там може да има нещо за теб! Успех
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.