Jump to content
Българският форум за музиканти

SergoX

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bayan

Profile Information

  • Gender
    Male

SergoX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Здравей.Пробвай AKAI MPK88.Аз имам 61(което е същото,без weighted keys). Супер контроллер !!!!!
  2. Сергей е пич отсякъде и много добър музикант...

  3. Здрасти,Майсторе. Просто се обаждам,да знаеш,че съм жив. Но Интернет е голям разкош тука,затова ме няма никаде. Още веднъж благодаря за китарката - много добре е . Ескимосите вече искат да ми я откупят.Може би ще се навия срещу половин тюлен и 20тина сьомги !! Жив и здрав,поздрави на Краси.
  4. Ааа,Майсторе!! Май нашата идея все още може да се патентова!! И е много по елегантна !!!
  5. Нямам думи,приятелю! Да си жив и здрав! Всичко стана,както го мислихме. РЕСПЕКТ ! ! ! Благодаря от сърце и съм трогнат от подаръка! Оказва се че има Бай Санта и на Балканите!
  6. Едно не мога да разбера: това НЕ Е лошо и Е стилно : а нашия с К.Д. проект и идеята на matching headstock ,според някои sucks??? Има хиляди килограми китари с такива глави и не виждам нищо лошо в това,че един прекрасен специалист,като Костадин,ми създава инструмент,който аз искам да имам.Нормално вкусове да се различават и всеки е прав за себе си. НО.... да се съобразим ВСЕ ПАК и с желанията на клиента. А клиента винаги е прав ! Страхотен finish,майсторе! От мен луканка от тюлен и наденички от кит! Обучавам ескимосите на хубавото!!!
  7. Коце! Имам Нет !! Полудях тези 6 дена без него!!! Обаче тук е -15 С в момента!! А бърста ме огрява!!! Поздрави.
  8. Пич, батко, пич!

    Евалата ти правя!

  9. Данчо,мерси ,брат,довечера ще я разтриеш! Касаемо цвета: един от моите ученици в Украина писа в съчинението си,че съветското знаме е червено,защото кръвта на съветските хора била червена !! Харесвам този цвят,въпреки,че се ориентирах по етикета на Кока-Кола. Относно Гибсон+Страт+Теле: и на китайски да се изразя,то логично,че когато говоря за тона на адаптерите, в никакъв случай не имам предвид мензура,радиуси и останалата геометрия ! Поредната ЕВАЛарка на К.Д. ! Пази зъбките,приятелю - много торти те очакват ! ! !
  10. Благодаря на К.Д. от сърце за чудесно възроден инструмент! Благодаря на всички,които ни съдействаха,дори просто с добри думи! На Краси(Желязко-Станчо-Борко и.т.н.) отделно "мерси" - страхотен сетъп ми направи на "Шапчицата"! Относно адптерите: хора - няма такъв друг адаптер! Много як и мултифункционален.В момента този инструмент събира в себе си и Гибсон ,и Страт и Теленце,плюс чисти Р90.Комбинации са МНОООООГО! В YouTube напишете "Seymor Duncan P-Rails " и чуйте за къкво става въпрос.Нова технология - убийствен тон !!! Здраве на всички ! А също,както каза моя любимия книжен герой Редрик Шухарт: "HAPPYNESS FOR EVERYONE FOR FREE ! "
  11. Добър вкус имаш,Slide.Капака ще е черен +... Супер paint job , K.D. ! Ееех,че няма иконки с торти !!!! Нищо,ще ги заместим с оригиналните !!!
  12. Защо ли защо са направени тези нови отворчеета?
  13. За щастие ние не искахме да правим КИЧ-китара затова "GIBSON" не става,а пак "JIPSUN" ,както съветваш, ептен !!!!
  14. Благодаря на всички ,които поддържат идея на логото! Станишев такъв инструмент не заслужава! Които живял в СССР ,ще ме разберат !!! А за "Хепита" - моля,моля - не им разваляите интериора,и без това не им са хубави "закованите" трофеи. Такива чудесии се "отковават" от Гренландски кръчмички,колега от София дето преди мен отскубна един GRETCH 1967 от стената в NUUK може да подтвърди моите думи. Че и логото го патентовахме вече с другаря K.D. ! Няма да има такава друга !!! Косьо,преклонявам се ! ПС: не сме стигнали още до електрическата част. ПС2: на една вълна сме с колегата,дет я нарече Червената Шапчица - аз така й викам галено.Кат си във Варна - торти от мен !!!
  15. Нека,нека! Човека си го кара ПОСТЕПЕННО,точно както ми харесва !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.