Jump to content
Българският форум за музиканти

redhotsfan

новаци
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Нищо

redhotsfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Моите си ги взех от Ню Йорк от магазина за музикални инстремнти от веригата JnR за 2.50 долара петте перца. Иначе не знам от къде може да се купят в България.
  2. И аз съм за ел. в началото! Аз точно от 1 концерт на Рамщайн се запалих по китара и направо си взех ел. китара следващата седмица. Щеше да ми се убие желанието ако първо се науча да свира на акустична и след т`ва да дочакам ел. китара за да правя същите неща като рок и митал групите. Като ходя на уроци си свиря същите неща, които би трябвало да свира на акустична, само че свиря с перце, а в нас отделно си уча от guitar pro рок и метъл парчетата. А в последствие си взех и една Кремона за да тренирам в парка, че нали най-често там седя ЕДИТ - НЕ СИ ВЗЕМАЙ ЕВТИНА!!! Аз си патих. Моята е за 350 лв. с калъф, кубе, тунер,колан и перца-от 1 страна яко,ама е и с ужасно крив гриф и 1ва излизаща струна- така я купих. В момента е на ремонт.
  3. Евала на такива като вас!!! Не мислех, че има останали в България. Сега утре пак ще говорим с управителя и ще се види какво ще става. Още веднъж - поздравления!
  4. Ами нали ви написах. Ако искаш да напиша дългата история Значи първия г-н щеше да я оправя, но отида в чужбина. 2рия щеше, но като изключим ваканции и такива да ми е водил 3 месеца. За тези 3 месеца го питах постоянно кога ще оправи китарата и той отлагаше. Нормално, нали, зает е. После реши пък да я дадем направо в Техн. И така имаше някви концерти и неможеше да дойде. (Аз след това разбрах, че не ми е бил нужен. Мислех, че ми трябва за да докаже дефекта, но всъщност човека не разбираше нищо така че както му обясних аз проблема, така го записа в бланката без да ме кара да доказвам нищо). Лятото не бях в БГ до средата на август. После уроците по китара почнаха октомври. И така. Наистина сега изглежда, че доста сме протакали, но щом гаранцията е 2 год. какъв им е проблема? Никой не ми е казвал - при проблем я занеси до 3 дена. На гаранцията си пише - 2 год.
  5. То в Силистра има само в Технополис ел. китари. От там абсурд да купя китара ОТНОВО. Ако купувам ще отида в друг град, където има това, което искам, че да ми е спокойно после че съм взела възможно най-доброто.
  6. От тези всички ми допадна само първата. Тея нестандартните форми не са ми по вкуса. Виждам, че сайтът не е бг. Има ли поръчки до бг или и тук има по магазините такива модели?
  7. Молко по-точно може ли
  8. Ок То и аз уча по немски.
  9. Еми по закон пише така. А и ние се обърнахме вече към защита на потребителите. Мисля, че те ще помогнат.
  10. Хай! Значи както преди бях писала имам китара с крив гриф, който беше така още при закупуване. С времето 1ва струна почна да излиза. Пратих я на сервиз(нали от Технополис е купена и те си я пратиха на сервиз). Но понеже съм я пратила чак след 8 месеца ме обвиняват, че аз съм развалила китарата,защото съм я държала на влажно. А тя си беше така от началото- просто тогава не разбирах хич и затова я купих. После с учителите по китара ставаха мн неща, много се бавихме (всмисъл единия щеше да я оправя.После другия и накрая решихме да не рискуваме, а да я занесем на Технополис, защото ако г-на я развали няма да приемат гаранцията.)И сега нали големи проблеми докато докажем, че е купена дефектна. Та... Вчера прочетох закона за защита на потребителите, че до 2 години мога да я върна и да си взема парите. Китарката беше модел BE-10 от серията за начинаещи Bucklay на Washburn. Така или иначе не е нещо кой знае какво,така че съм решена да я върна. Та кажете към тези 350 лв. ако добява 100-200 от себе си какво е по-добре да направя - да взема нещо ново, марково, но за начинаещи или 2ра ръка нещо по-добро. Изобщо нямаше да задавам въпроса ако не се притеснявах, че китарата 2ра ръка може да е развалена. Всмисъл може да я продават с проблем, който аз незнам и после за да го оправя да се наложи да давам още много пари. Надявам се разбрахте дългите ми слова и ще дадете съвет. И моля без нападки
  11. Ами значи,че е като лека дъга и колкото на по-презно прагче отиваш,толкова по-отдалечена е струната
  12. Е,вие добре казвате сега,ама къде бяхте вчера като питах Вече поръчах 606,и дори 505 да бил добър за начало,свърши вече
  13. Washburn не е баш нищо. А и няма проблеми за подценяването. Верно не разбирам нищо от процесори и изобщо от ефекти. Просто трябва да се почне от някъде и според мен колкото по-рано,толкова по-добре. Така че едно процесорче за 40 лв. добре ще ми дойде. Аз наистина съм в началото на "своя бизнес", но нали всички сме били там някога. Като гледам се отнасяш много скептично към начинаещите,които задават въпроси и искат да придобият малко култура
  14. Ееее,жив и здрав да си. Никога не ми се е случвало някой да даде нещо. Ами добре ще е да го пробвам,че да си направя изводи и какво търся точно,да мога да сравнявам спрямо тоя ако искам нещо по-добро. А ако ми хареса направо ще ти пратя парите,ако не-ще го върна. ( Я си напиши на ЛС скайп или нещо да обсъдим изпращането ^^ )
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.