Jump to content
Българският форум за музиканти

leon

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Корг па 50

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    madrid

leon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Разполагаш с 44 сета, толкова преброих, не са ли ти достатъчни или искаш още? Ами то сетовете са много,но съм подбрал само това,което ми харесва от тях.Искам да си наредя клавира само със стилове по избор.За сега половината съм го запълнил.А хубавото на размяната е,че получаваш все нещо ново,което го нямаш
  2. Здравейте.И аз се интересувам от размяна на сетчета за Korg pa 50.Aз разполагам с това http://www.img-share.eu/main/image_view/12615390_1045440838811368_2549852383660936243_ogBa5C3S.jpg.htm ако някой има нещо по различно от това,и иска да разменим да пише.Скайп- vaskoo8798.
  3. Колега,абе що не вземеш да постнеш нещо лично направено от тебе ,даваш разни линкове за все чужди неща,които всеки може да намери.Чуждия труд се раздава много лесно.Иначе си много щедър"евала".
  4. Благодаря на всички ви колеги.
  5. Благодаря mitkoM за готиния саит. Ами имам 16 канален миди кабел с усб и миди ин и оут от другия краи ,по средата има някаква кутия-модем ама като го свържа вижда само модема.Някаква програма ли ми трябва?Или накакви настроики на компа???
  6. Моя кабел е същия но не знаех че трябва програма.Някои може ли да ми каже каква програмка ми трябва...моля...благодаря.
  7. Здравеите колеги.Може ли въобще да се свърже този клавир с компютъра,от доста време оптвам и нищо не става.Имам 16 канален миди кабел,как ли не го включвах и нестава,не го вижда компа изобщо.Ако знае някои нещо за тази машина нека пише,дали може да му се вкара друг сет или нещо може ли да се променя по него.Или пък ще е наи добре да го сменя.БЛАГОДАРЯ предварително.
  8. leon

    РОЛАНД-Е86

    Влагодаря ти Калине,пак е помощ.Ще се опитам да си преведа нещичко.Със здраве.
  9. leon

    РОЛАНД-Е86

    ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ.Не се занимавам професионално с музика,тя ми е като хоби.Минах през 4 клавира,сега имам роланд е-86,много ми харесва но ми е трудно да работя с него на англииски.Ще бъда много благодарен ако някои може да ми каже от каде мога да сваля упътване на български или поне на испански.Също искам да работя с български ритми за него,ако някои има и иска да разменим нека ми пише.аз имам много латино ритми и някои традиционални гръцки,като сиртаки,зампеки.Ще се радвам ако някои откликне.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.