Jump to content
Българският форум за музиканти

Avitohol

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Avitohol

  • Рожден ден 04/21/1969

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    tsankom
  • Website URL
    http://www.bulgariancastles.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zug (CH)
  • Interests
    хард рок, хеви метъл, история, археология, автотуризъм

Avitohol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Така е. След колебания и четене реших да взема система с Уин 7 х64, най вече защото ми дава възможност да добавя РАМ. Междувременно намерих доста изгодно решение за който няма високи изисквания: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio на Creative. Това в случай, че някой друг го напъват подобни въпроси и мисли.
  2. Препоръчайте моля не особено скъпа звукова карта, която има драйвер за Win 7 x64. Благодаря предварително!
  3. Avitohol

    Cubase/Nuendo

    Ето какво казват от Cubase по този въпрос: Cubase - Win 7 Compatibility matrix Освен това във форума им пише, че има потребители които са го инсталирали и работи без особености. В най-лошия случай в средата на декември ще има пач.
  4. Здравей! Благодаря за отговора!Китарата е евтина със сигурност - комплектът заедно със софтуера струва 320 Фр. =~ 200 Евро. Понеже не съм докосвал китара от известен брой години, дори и с пръст, искам да си купя нещо нескъпо, за да видя дали ще ме удари старата краста, преди да инвестирам отново в апаратура като хората.
  5. Благодаря! Знаеш ли нещо повече за възможностите на софтуера, тъй като в сайта им инфото не е много богато? Не очаквам да е Cubase да кажа предварително
  6. Ами нещо като "Какво мислите за Behringer USB китарите и софтуер". Просто за да става горе-долу ясно за какво иде реч.
  7. Не съм си и помислил, че не ги знаете, точно затова питам тук иначе какъв би бил смисълът. Добре заварил! Въпросът ми беше пуснат като обикновен пост в друга тема, която смятах за подходяща. След няколко минути видях, че постът ми е преместен в нова тема със заглавие, което намирам смешно точно толкова, колкото и ти. Така че веселият емотикон отива вероятно при модераторите. Би било удачно някой с мод. права да сложи смислено заглавие, тъй като аз не мога да редактирам темата, понеже не съм я създал. Цъках и прочетох много интересни неща из целия форум, но не и отговор на въпроса ми. Ако някой се дразни от въпроса, нека да ми каже - мога лесно да ви освободя от присъствието си.
  8. Да, върви си със софтуера, за който за съжаление няма много написано в сайта. Behringer са немска фирма, но доколкото знам произвеждат абсолютно всичко в Китай, ама то повечето low cost марки са така.
  9. Здравейте! Бих искал да знам какво ви е мнението за това? Трябва ми да си дрънкам в домашни условия за кеф и да записвам някои неща без претенции.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.