Jump to content
Българският форум за музиканти

Sl1pkno7

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Sl1pkno7

  • Рожден ден 03/23/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Sl1pkno7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Засега ще взема лайн 6 спайдър 15 вата и ще събирам пари за хубав лампов усилвател,благодаря на всички за отговорите(повечето се подиграва) но все пак
  2. Разбирам те Hillbilly,но както казах по рано,не свиря само Slash а и по хард.Затова гледам да е нещо по универсално и де спирам все на Line 6 Spider серията.Някакво мнение относно тях? И по точно 15 ватовия или този който показах от обявата 75 ватовия?
  3. Знам.но ми е далече и нямам възможност да я пробвам.Имал ли е някой такова кубе (Line 6 Spider IV 75W) и моля някой компетентен по този въпрос да отговори.Знам какво трябва и какво не трябва но засега повече не мога да взема...
  4. Ти пък сега стана мнителен хаха Нали казахте за напред да бъда по-предпазлив
  5. Разбирам те Hillbilly,но както казах свиря не само Slash а и по хард.За това гледам да е нещо по универсално и се спирам на Line 6 серията Някакво мнение за този който показах от обявата ? Ще ми свърши ли работа ?
  6. Това са снимки на Line 6 Spider IV 75W . За 380 лв ще го даде.Но ми се струва съмнително нещо.Пиши,че е почти нов и не се ползва,а гледам че копчетата му(четири от тях) не са същите и не са сиви.Вие какво ще кажете ?
  7. Какво ще кажете за това : http://bad_link/ad/prodavam-line-6-spider-iv-75w-1x12-ID5hZVe.html За 380 лв ще го взема.Заслужава ли си ?
  8. Гледах много клипчета и за в къщи ще ми върши добра работа.За напред не мисля да се занимавам професионално.Това ми е просто хоби.Затова мисля да взема тога кубе а и не ми се свързват някакви педалчета ала бала всичко кабели в стаята Мисля,че се правят добри ефекти с този амп.
  9. И аз не си падам по Fender,по скоро нещо от сорта на Line 6 Spider IV 75 W
  10. G Varbanov Мерси,за китарата просто ми харесва много визията на Les Paul и съм голям фен на Slash и не е много пари китарката(като за 2ра бива)Просто не разполагам с много пари в момента и така.А за напред ще е оригинал А относно кубетата какво ще кажете?Най доброто до 300 лв.За хард рок и метал принципно?
  11. Мисля,че за парите си е много добре,прати ми момчето преди да я взема едно демо свирено от него с Fender Frontman 65R и звучеше уникално.
  12. Дам,взех я за 550 лв.Та мисълта ми е да взема ли едно от двете кубета или да събера още малко лев за по-добро като например Line 6 Pider IV 75w.Гледал сум много клипчета и смятам,че ще ми свърши добра работа за домашно свирене
  13. Май е същият,който ultramega показа.Явно съм бил измамен,но е точно копие и има сериален номер и книжки и всичко както е купен,и предполагам все пак ще е много по добро от Behringer-a.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.