Jump to content
Българският форум за музиканти

ThunderBass

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ThunderBass

  • Рожден ден 02/21/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас, микрофон, китара

Contact Methods

  • AIM
    fire_bullet18
  • MSN
    martin_rolex@abv.bg
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

ThunderBass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Така всеки композитор тук би могъл да се изрази компетентно. Как мислите: Първо текста и по него инструментала или първо интструментала и по него се пише текст ??? Винаги ми е било чудно!
  2. ThunderBass

    Wartime - "Bequest"

    Йеа, много мощното е, поне ми вънахте надеждата че има траш нейде из България. : ))
  3. Други предложения няма ли? Хайде, про вокалистите, помощ!
  4. Така, аз съм от Пловдив и си търся уроци по пеене, вокални уроци или както е по-правилно. Търся човек който косвено да ме научи да пея, да ми дава насоки, съвети, да ме поправя, да ми обяснява кое как що...а ве направо като на малоумен. Имам някакви малки вокални заложби но им трябва доста развитие, търся също и малко по-ентусиазиран учител който дори и да се хване за главата като ме чуе, да ме разбере и да ми помогне. Въпреки че пея (в момента а и завбъдеще сигурно) траш и пънк от малък ми е мерак да мога да пея балади, както и тея лудите рок фалцети. Та, пак повтарям, от Пловдив съм, момче съм и съм на 17, гласа ми спада към бас но понякога стигам и тенор, ако това има някакво значение. Просто искам да мога да пея красиво, мамкаму. Както и солфеееж ми трябваа!
  5. На Yamaha баса ми съм с Roto sound за 30 или 36 лева, чак сега свучат зле(глухо)..а ги имам от миналата година лятото, юни месец.(и бая е свирено)
  6. А ако е нещо такова? Тъкмо да питам как се затяга и селектора на адаптерите?
  7. УУ да, Фа, Ми бемол няма :hysterical: Тунера си е добре, дано и аз се справя, мерси
  8. Така де, китарката си ми е наред, нищо не бражди, никакви проблеми, но аз нали съм левак и не мога да си я настроя като хората - в момента стои полутон нагоре от Ми, тоест Ми бемол (нали така!?) и ако тръгна директно да развъртам, пружинките опъват и отново звучи по-нагоре и разстроено. Пък пробвах да сложа нещо, че да блокира движението на тремолото, но като го махна пак има малки разлики в положението му, което пак докарва до разстроено и натегнато (на струните) положение.. Е, кажете как да блокирам и изобщо как да си настроя китарата без да трябва да сменям положението на тремолото и да си е в нормален строй..? Всмисъл нещо да го блокирам или..?
  9. Мислих, че ще е достатъчно ако кажа само това, но явно не е: 1. Кубето е Фендер Frontman 65R, 65 вата, транзисторно. 2. Има си вграден дисторж (който ми харесва) има си и ревърбче. 3. Цената му е 400 В МОМЕНТА> С отстъпката 4. Китарно кубе, пиша от акаунта на един приятел. Тоест един приятел ми обяснявяаше, че кубето ще свири супер около месец - два и после някви си чипове вътре ще почнат да се повреждат и следователно няма да вади толкова хубав звук. И ви питам дали е верно, щото тука 100000000% има хора дето си разбират бая от тая техника, хемч че аз това (за чиповете) не го вярвам и знам, че кубчето си е качествено, но все пак искам да съм сигурен.
  10. Така, сега няма да ви запитам дали е верно това, което ми казват. Мисля да се сдобия с едно суперско фендър кубе, всичко е фред, изгодно, суперско.. абее всичко е 6 дето се вика, но верно ли е, че чиповете след месец-два се повреждали и вече не звучи добре?! Тоест дали е като при струните - като е ново е добро, но постепенно заслабват звуковите качества. Просто искам да направя оптималната покупка за този ценови диапазон и се страхувам. Мерси предварително Марка и модел: "Fender" Frontman 65R
  11. песента е Valhalla на групата Pantera. Свиря на бас, а в песента той не се чува много и немога да ги извадя по слух. Ако някой може да намери guitar pro файл на тая песен ще му бъда МНОГО благодарен .
  12. ThunderBass

    Yamaha Rbx 270

    аз имам RBX 270J , взех я за около..500 лева и си заслужава има чист тон и съм много доволен , но все пак трябва да я пробваш и да видиш сам, дали си заслужава
  13. Да не си го видял при Наско Пръча (подземното магазинче на Иван Вазов)
  14. ThunderBass

    Помощ

    според мен, ще е добре някой Ibanez или някаква Ямаха. 4-струнни , поне според мен биха ти свършили добра работа като за начало
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.