Jump to content
Българският форум за музиканти

Opeth

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    тенджера

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Opeth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Чудесно. Много се радвам за него, мисля, че човека е щастлив, и от всички беше най-ентусиазиран. Малко съм разочарован от предсказуемия резултат, и липсата на Peter Wildoer в групата, но нямам търпение да чуя какво ще направят. Дори Myung изглежда да има повече желание от преди, и при късмет е участвал и повече в писането. Може пък този албум да е хубав.
  2. Това с Derek Roddy някаква шега ли е? Барабанист на група казваща се "Hate Eternal" и свирил с Nile да свири The Spirit Carries On? Първи април беше преди почти месец май. Добре свири, но просто не става... Дотук Marco Minnermann най-много ми допадна, и като свирене и като поведение, беше ми трудно да го гледам как свири без да се хиля. Интерпретациите на Thomas Lang също ми харесаха, така че мисля, че с него би било много яко, малко е прекалено сериозен, но нищо. Всъщност, и тримата с Mike Mangini ми харесват повече от Mike Portnoy. Virgil Donati може да е много добър барабанист, но неговите интерпретации пък направо съсипаха песните... И ми се стори малко несериозно това, че не си беше научил идеите като хората.... Нямам търпение да чуя утре как се е представил Peter Wildoer, понеже се надявам да са избрали него, че да им покаже на тея как се правят истински екстремни бек вокали. Ако не изберат него, не знам кой точно ще пее по средата на A Nightmare to Remember.
  3. Opeth

    Lady Ga(r)ga- Bad Romance

    Autotune + безинтересно дране... Ако мърдаха малко повече китарите нагоре-надолу щяха да конкурират Attack Attack. Lady Gaga поне може да пее. Тези очи пародия на Bad Romance ли трябва да са или на nu-Star Trek?
  4. Едно иначе чудесно на малко по-необичайни инструменти. Като гледам датата, малко е старо, но не можах да го намеря да е пускано. И да е, авторите му заслужават още няколко гледания. Не съм чувал нещо по-ужасно през живота си.
  5. Кавъра е доста добър, но щеше да е по-яко, ако беше малко по-тежичък. Така просто не е достатъчно голяма гавра. Иначе ангажимента ти ма кефи. Харесват ми повече такива като „Късам ти нервите“ и „Поръчай пак“, които си пускал по-рано. Кавърите ти има ли ги някъде качени всичките на едно място, със и без вокали?
  6. Opeth

    Wartime - "Bequest"

    Песента е страшна. Направо размазва. Клипа също е приличен. Нямам търпение да чуя албума.
  7. Изтеглих и съм силно разочарован. Медитиращата мацка липсваше.
  8. А по-жалко нещо от това да накараш изпълнителя, който си поканил, да ти пее на плейбек - няма. За някоя звезда, която името си не може да каже без плейбек и само може да се усмихва на публиката, разбирам, ама да накараш талантлив музикант да се прави на клоун на фона на запис е грозно, а и малко обидно. Тъпо е, че става все по-често срещана практика. Всеки, който го прави си заслужава гаврата. Бях гледал Babyface Clan по БНТ тогава, но бях малък и не подозирах, че от БНГ може да са толкова зле, та не разбрах какво става - чудех се защо пеят на плейбек след като не им харесва. Още по темата:
  9. Opeth

    White Snake - Blindman

    Както и да я пееш не може да се мериш с . Вместо да благодариш на сарказма на Бицев, обърни повече внимание на километричните постове преди това. В тях имаше и конструктивна критика. А откровената критика помага най-много да се ориентира човек, а дори да не е конструктивна му помага да слезе на земята. Мен защо никой не ме удостои с такива дълги постове, когато питах за мнение тук преди време? Почти се засегнах като видях горните. Иначе, колкото и да съм некомпетентен, плюенето беше в повечко за изпълнението. Най-малкото се забелязва, че има надежда да изпееш тази песен хубаво, ако ще и в момента да не го правиш, а и доколкото помня към края звучеше много добре.
  10. Opeth

    White Snake - Blindman

    Това ти отива повече, отколкото песните на Металика. Насочи се повече към такива песни. Обективно мнение не мога да изкажа, но ми хареса, какво чух. П.П. Най-силно впечатление на първо слушане ми направи значителното присъствие на звука "и".
  11. Чудесна е. А клипа е страхотен. Ама как можахте, заради вас сега седмица няма да мога да ям. Засрамете се.
  12. Opeth

    Nothing Else Matters

    Ха. Не мисля, че си струва. Но ето го само вокалния трак: http://www.mediafire.com/?d0joynjthba Бе и аз така мислех, ама нещо не успях да вържа текста.
  13. Opeth

    Nothing Else Matters

    Това го записах миналата седмица: http://www.mediafire.com/?n1hzc5dtgnj Мислех да опитвам пак или да му правя нещо преди да го качвам, ама нито ми хрумна какво, нито намерих време.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.