Jump to content
Българският форум за музиканти

Warrior

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

286 профилни разглеждания

Warrior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Парчетата са много яки Мите :> Пускам си ги от време на време и много се разбивам (((: Яко жица Тва не е точно критика , но края на delta "white" много прилича на Dimmu Borgir - Puritania , неискам да казвам нищо с това , просто си приличат Някой път ще се постарая на живо , ако имам възможността да чуя щото там вече се разбира дали песните се свирят готино и разбира се както трябва
  2. Благодаря за информацията , просто на момента имаше оферта и изглеждаше евтино , но сега разбирам защо : ) А имаш ли представа дали и на други марки с така наречените каишки също са лоши или говорим конкретно за този модел на Gibraltar (защото съм забелязъл че има и Iron Cobra такива и Sonor дори мисля че .. ) : )))
  3. Здравейте ! Кардан Gibraltar Velocity , но не с вериги а с нещо като гума ли кво ще се води , доколкото виждам от снимката . Някой ако е свирил с конкретният модел или други кардани с тази "Гума" да ми каже дали си струва или някаква информация защото до сега не съм виждал/свирил. Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.