Jump to content
Българският форум за музиканти

dany_bany

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dany_bany

  • Рожден ден 12/21/1978

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Contact Methods

  • AIM
    dany_bany
  • Website URL
    http://www.nextlevelband.info
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    музика,тонрежисура,рисуване,фотография,графичен и уеб дизайн...

dany_bany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Евала пичове! Яко е станало!
  2. dany_bany

    Amp Shoot-out

    Няколко думи и от мен за теста на амповете, без да давам оценки. Силно ме впечатли Peavey 5150II, макар че имаше само един саунд, но със 7 струнна китара зазвуча най-изчистено и стегнато в ниските, имаше много атака на тона. Минусите са му че не може да се постигне друг звук, колкото и да се въртят копчетата. Като заключение ампа си заслужава парите. Lee Jackson Stealth не можа да ме грабне като звук, не е мой тип. Mesa Dual Rectifier е чудесен амп с много копчета, но прекалено балансиран, в общия джангър потъва. Metalhammer, много добър за як метал, с много драйв, лоу енд и агресия. Прекрасен клийн, който в другите ампове не чух. Мисля че трябва да продължат подобни мероприятия, само че в по голямо помещение.
  3. Браво момчета, продължавайте все така! Поздрави от "Progression".
  4. dany_bany

    Nirvana - Aneurism

    Браво Сашо!!! Яко е станало. Поздравления...
  5. Евала, продължавайте в същия дух!!! Звука е ниво, ако може да кажете малко около записа би било интересно. Къде и как е правен? Поздрави!
  6. Много яка композиция и саунд. Продължавай в същия дух! Поздрави. Дани Save the Music!!!
  7. Очаквайте съвсем скоро нови неща от група "Progression"! Също така се планира в близко бъдеще участие на живо, както и официален сайт на групата. Наздраве на всички!
  8. dany_bany

    Blowjob

    Евала!!! Всичко звучи професионално, и записа и изпълнението. Поздрави от мен!!!
  9. Аз мисля че Sennheiser-а звучи по добре от Shure, но пък вкарва повече шум. Според мен Shure-а е перфектен само трябва да се пипне малко EQ. Поздрави!!! p.s. Пееш много яко.
  10. Фен съм на идеите ти!

  11. Здравейте, За много години на всички!!! Благодаря за коментарите! Ето и цялото демо на "Time for Justice".
  12. Здравей, Аз като човек който е слушал цялото парче мога само да кажа, Браво!!! Скоро се надявам да има качествен запис за да могат всички да му се насладят 100%. Продължавай в същия дух!!!
  13. Благодаря на всички! Все още сме в процес на търсене на барабанист, за това за сега записите са с редени барабани. Но се надявам скоро да намерим човек и да запишем песните с живи барабани. Поздрави на всички!!!
  14. Парчето я яко! Единствено ме смущават барабаните, може още да се пообработят, пробвай с друг ВСТ инструмент. Поздрави!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.