Jump to content
Българският форум за музиканти

MVV

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

MVV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ........'ку може и задкитарното устройство на слаш......
  2. MVV

    Gibson Owners' Club Bg

    хайде и аз да се запиша les paul classic antique; 57 classic pickups
  3. MVV

    Питане за Gibson

    мир вам, колегa Hillbilly. нека да не задълбаваме темата със спорове за виза картите и сигурността. въпрос на личен избор е дали да си дадем данните на кредитната карта по email или факс. транспортните разходи от МЮЗИКСЗТОР са 0 /нула/ евро. може да се види в долния десен ъгъл на скрийншота от тази сутрин http://img22.imageshack.us/img22/1779/screenshootsg.jpg можем ли вече да се обединим около мнението, че в момента е по-евтино да си поръчаме Gibson SC Special FWC от Германия ?
  4. MVV

    Питане за Gibson

    всъщност това е препоръчаната от производителя цена на Gibson SG Special Faded за САЩ. А те нали са далече от България, пък има и ДДС и мита. които могат да се намалят, но може и да не се намалят ;-) по-добро сравнение ми се струва това: http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Gibson-...-GIT0000767-007 доставката от musicstore e прибл. 20 евро до БГ, освен ако не прехвърлиш някаква стойност на покупката, та да мине безплатно. добавете и още 10-тина за банков превод (с кредитната карта ми се вижда малко опасно, понеже искат паспорт, да им пратиш номера на картата по пощата и такива работи). като че ли няма да прехвърлим 700 евро, ако се поръча от Германия. въпрос на избор: 100 евро или една-две седмици по-късно :-)
  5. MVV

    Питане за Gibson

    според страницата на Gibson, дилър има и в Нови сад, Сърбия. моя Les Paul го взех от Musicstore, дойде за 1 седмица. имаше българка на работа там, изключително любезна. не бях пипал/пробвал Gibson, но като дойде и скъсах найлоните, разбрах защо са толкова скъпи.
  6. MVV

    Gibson Les Paul

    някой може ли да сподели опит по въпроса: има ли проблем с митническите формалности, ако китарата идва от САЩ в БГ?
  7. на забележката на chris barnes - поднасям своите извинения на колегите-съфорумци. верният текст е: ей такъв Gibson Les Paul Classic Antique си взех: доста яко
  8. ей такава китара си взех: доста яко
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.