Jump to content
Българският форум за музиканти

nuaHucTKa

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nuaHucTKa

  1. не е чак толкова трудно за изпълнение преди 3 години съм го свирила.Най-главното е че трябва с много разбиране към самия композитор и чувство да го изсвириш
  2. Eе със Стормбласт не сме свирили много отдавна или по-точно аз с тях...
  3. nuaHucTKa

    $ ден

    Е какво да се обяснявам нали е за самопредставяне. Отдавна съм регната в сайта ама май тук не съм писала, не че някъде кой знае колко съм се разписала ама случва се знайте как е - случва се и на най-добрите щом се случва и на мен тука всъщност не знам защо пиша и хабер си нямам и предполагам че си го пиша като в някакъв си мой дневник и никой няма да чете ама който не го е прочел не знае какво изпуска е няма нищо за изпускане така че ако не ви изнася - може да натиснете Close или Back.И все пак - Петя съм от Русе на 17 години и свиря на пиано от 4ри годишна .Тва значи че тази ми ееее....13тата година.Свирила съм и в групи, а в момента - си уча и свиря музикалните предмети. И тва е -има снимчица и аватарец които са едни и същи , само дето снимката е по -голяма и няма да се кьорите с мъки да видите нещо.Аз съм момичето с пуснатата коса на снимката. А другото ми е най-добрата приятелка.Айде чао да сте живи и здрави и много попътен вятър...по пътя към щастието :inlove:
  4. В момента свиря Анданте спианато и голям брилянтен полонез оп.22 - Шопен което е произведение както за изпълнение като самостоятелна пиеса, така и за изпълнение с оркестър. И може би е едно от най-трудно издокарваните неща от психична гледна точка и естествено от нещата които съм свирила досега :hello:
  5. Вземи си немско пиано....А ако имаш $ може и един роялец Steinway...
  6. Аз съм насреща ако има нещо :hello:
  7. Трябва да мине много време за да си развиеш добре слуха и в крайна сметка няма да е пак толкова добре развит,колкото като на хора които го имат вроден.Аз имам много добър слух...абсолютен и мога да кажа че винаги когато слушам музика всеки тон наум си го казвам с наименования"ла фа ре до" и малко се побърквам ,но не мога да се спра..същото е и с различните звуци.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.