Jump to content
Българският форум за музиканти

GuitarMaster95

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GuitarMaster95

  1. Здравейте пичове! От няколко месеца съм горд притежател на мечтаната от мен китара http://www.keymusic.com/gfx_productcode/XL/112321/Fender-American-Special-Stratocaster-HSS-Black-Rosewood.jpg Обаче ми се струва,че на "острата" бленда,тоест най-долната,няма толкова острота колкото има на Squier-a който имам. Това възможно ли е да е защото има два адаптера до моста и другият ми въпрос - Има ли начин да постигна желания от мен звук без да прецакам напълно настройките ? Защото съм чувал,че тази манипулация се извършва със специална техника.
  2. Да...знам,че ни трябва миксер и колони,обаче нямаме финанси за подобно удоволствие.Затова се спряхме на компромисен вариант т.е. това кубе...И разбира се,ще го пробваме !
  3. Хола,авери ! Имам един въпрос относно това кубе ----> http://www.staggmusic.com/en/product_detail/40_aa_r_eu.html?backp=1 видях го в музикален магазин и планирам да го купя,тъй като с групата ми имаме нужда от кубе в което да включим микрофон и евентуално и още един инструмент. Знам,че е Stagg и вероятно е повече от зле но въпроса ми е дали става за репетиция (колкото да се чува сносно микрофона) като се има впредвид,че барабаните са без озвучаване.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.