Jump to content
Българският форум за музиканти

marmaladka

новаци
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от marmaladka

  1. Ако на някой му е гадно да пие сурово яйце може да го разбие с миксера с течен захарин или какъвто там имате подсладител (не захар, че става на крем и както казаха захарта не е полезна..). Много готин шейк става.
  2. marmaladka

    Дране

    Ей да си жив и здрав. Най-накрая да намеря нещо за дранието.Ще си правим група и искам да пея по тежък вокал.
  3. ахам проблема е че не само като го намалявам пращи дори и като го включа също пращи ама е по леко не е толквоа силно. А забравих да кажа че е Ibanez усилвателя и все още е в гаранция по добре да си използвам гаранцията. Ако нещо не стане тогава ще сменям потенциометъра. Мерси.
  4. От около една седмица усилвателя на бас китарата ми започна много гадно да пращи. Когато свиря пращи, ама е слабо но като тръгна да увеличавам или намалявам звука започва много силно и гадно да пращи. Не е от самия говорител при него всичко си е наред, не е скъсан, не са се извадили кабелчетата, връщача също е наред. Също така не е и от кабела слагах го на една електрическа китара няма проблеми. Нещо усилвателя ли се е скапал или какво?
  5. marmaladka

    Photos

    Ей ме на и мен 1 2 3
  6. Малииииииииии от колко време съм тука и не съм се представила. Сега естествено както някои знаят се занимавам с бас, пиша текстове от поне десет години или поне се опитвам. За мен какво да кажа....слушам метал главно, голяма съм кривотия и инат ха ха. Обичам да си лафя с хорицата и хич ме няма на белия свят
  7. Намерих една програмка и бързам да кажа. Много е полезна както за китаристи, така и за басисти, та даже за барабани и пиано.Показва таблатурите и нотите на всички инструменти докато варви и мелодията на песента. Програмата е Guitar Pro , а сайта от който можете да изтеглите таблатурите е 911 Tabs като намерите песента която искате от дясната страна трябва да пише Guitar Pro tab само ако пише това ще можете да я отворите през програмата инак няма да ви върви песента ако пише друго.
  8. http://www.how-to-play-bass.com/index.html това мисля, че ще е от полза. Има във видео уроците как да си настроиш баса без тунер, техника на дясната и лявата ръка. Абе ще видите
  9. Нито ме познаваш, нито ми знаеш положението та да ме съдиш. Поздравления, че си се оправил там където си, но аз не съм. Ако бях даже нямаше да пиша тук.
  10. Ясно ми е, че няма да стане за 2 дена.Просто си търся вариянт, защото не ми се дават луди пари за уроци, които даже няма да са на български език.
  11. marmaladka

    Акорди за бас

    Мерси. А някой да има гамите за бас? Търся ги тея неща и нищо.
  12. marmaladka

    Акорди за бас

    Ами какво да знам? Подщи нищо.Да някой слънчев ден мойе и да имам пари за учител или да намеря някой познат, кадето нямам такъв.Или ако се върна в Бг-то. До тогава ще си дрункам мелодиики за да ми свикват ръцете, после мисля да уча песни от видео уроци да свиквам с ритъма.Няма да стигна далеч, но когато. Толкова по темата
  13. marmaladka

    Оперно пеене

    Някой знае ли някакви техники за усъваршенстване за оперното пеене? Нещо за дишането, за гласа, упражнения. Благодаря предварително
  14. Айде и аз да не остана назад GSR190JU-BK http://www.kirstein.de/produkte/00014/0001...014449__top.jpg
  15. Да бих могла ако бях в България.Ще го имам предвид, мерси.
  16. Искам да питам има ли такова нещо като самоучител за бас? И възможно ли е ОбУчение примерно по Skype?
  17. marmaladka

    Акорди за бас

    Е най накрая намерих нещо по-елементарно.Ето саит с акордите за бас http://4stringchords.com/
  18. За начинаещи В този саит ще видите нагледно акордите http://chordfind.com/ успех
  19. marmaladka

    Акорди за бас

    Проблема е, че не могат да ми намерят теорията.Няма я в обикновенна книжарница.И ще трябва да почакам. Ок благодаря на всички и извинявайте ако съм станала досадна.
  20. marmaladka

    Акорди за бас

    Супер сега съвсем се оплетох.Дори незнам какво да свиря и кое по точно трябва да свиря.Много съм боса в тая работа в смисъл, че нищо не чаткам бе хора. Ааааааааааааааааааааааааааар не може ли поне малко по подробно
  21. marmaladka

    Акорди за бас

    Ок само да попитам акордите , които съм дала жерните ли са и кои да използвам? Питам защото разбрах, че от накои нямам нужда за сега като начинаещ. Мерси и ако накой има по добра схема на акордите миля да ми я даде. Благодаря
  22. marmaladka

    Помощ

    Да тази е, предполагам, че е добра като за начинаещ. Благодаря на всички
  23. marmaladka

    Помощ

    мерси за съветите, но аз вече си взех хе хе. ето го http://www.thomann.de/gb/ibanez_gsr190jubk...t_basspaket.htm леле кви са тея акорди дет трябва да се слагат 5 пръста, немога да си разчекна така ръката?
  24. marmaladka

    Фукня

    Ето я и мойта, днеска си я взех http://www.thomann.de/gb/ibanez_gsr190jubk...t_basspaket.htm
  25. marmaladka

    Акорди за бас

    G|---4----|---5---| D|---2----|---5---| A|---3----|---2---| E|---3----|---0---| Ей това ми е като на китайски хехе. А иначе усновните мажорни и минорни, които са в сайта са си тези нали? Питам що се немога да ги намеря всичките.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.