Jump to content
Българският форум за музиканти

jeordie14

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jeordie14

  • Рожден ден 03/12/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    bass

Contact Methods

  • AIM
    go_m94

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

jeordie14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. А Ако някой каже коя е оригиналната песен , ще съм много благодарен ... Или ако има подобен инструментал също !
  2. jeordie14

    Help :( !

    Някой тук случайно да притежава таб за гитар про 5 на песента Bad Things на Jace Evrett ? Търсих в всеки сайт за който се сетих но пак нищо не намерих освен табове и уроци в YouTube които много куцат . А другият ми въпрос - как мога да постигна този Louisiana Style звук ??
  3. jeordie14

    B.b King

    Може ли някой да ми каже , Б.Б Кинг в какъв "scale" свири ? Из нета има много уроци как да свирим като него но аз искам сам да си измислям "разговори" с китарата , не да го копирам 1 към 1. Благодаря ви много предварително !
  4. Guitar Rig 3 ... ;d с малко по изчанчен кабел ( РС жак – кабел - аудио жак ) в Лайн-ИН канала на компа и така
  5. Така , от около година и нещо имам Behringer V-TONE GMX210 , и съм МНОГО доволен от него като за първи сериозен усилвател. Много хора който са имали продукти на марката казват че били боклуци , нискокачествени и така нататък , но важното е ( да чукна на дърво) че моя си е много добър и здрав ... Сега същността на въпроса Ако има хора който са имали от тази серия усилватели , моля ви кажете как да моделирам определни настройки. Например на Ace Frehley Stevie Ray Vaughan Jmmie Hendrix BB King Buddy Guy Jimmie Vaughan ... Може и на други но предимно това са ми любимите китаристи ... Благодаря много предварително !!!
  6. Може и малко късно да пиша , обаче ако искаш китара като на слаш , си вземи например Epiphone Les Paul Standart Plus Top , втора ръка. Аз така направих взех си я от Ебей , и съм много доволен. 600 долара беше , но сега ще са паднали на около 500 надявам се .
  7. Точно тези превключватели са много интересни , B.B. King има подобен на неговата Гибсън Lucille ( с разликата че неговото е с 5 степени и се нарича " Varitone " - a parametric equalizer with 5 presets ), а такъв " Varitone " също имат и китарите от серията ES-345 ( на гибсън ) малко оф-топик , обаче ако някой може да сподели как се наричат тези , да ги наречем звуко-деформиращи допълнения ? и дали се продават в магазини за радиотехника и електротехника ?
  8. Честит да ти е Гибсъна ! Ама кат я гледам тая красавица ... пази я като очите си !
  9. Така - трябва ми китара с Фендърско тремоло , обаче стратокастерите много не ми допадат ( Какво да направя Лес Пол форевер ) и си мислех за нещо като PRS , но те както се казва " струват майка си и баща си ". Наскоро в един специфичен магазин ( а познайте кой ли ) видях марката Hamer (зимата някаде) и си помислих дали да не е това животинче : http://www.hamerguitars.com/?fa=detail&mid=2046 ако някой е свирил или е виждал тази китара , моля го да каже как е долу горе и грифа лепен ли е или с болтове. Благодаря предварително ! :thumbs_up:
  10. Dunlop U.S.A 2.0 mm Тъмно-лилави зверчета
  11. Невероятен е ... Втори като него няма , няма и да има !
  12. Щом си е решил човека да я направи както си му харесва ( ама според мене яко си я окипазил ... )
  13. най- забавното от цялата работа е, че сега в магазина (в варна) си продават и ГИБСОН . Всеки път когато минавам оттам не пропускам да им се порадвам
  14. jeordie14

    Bc Rich или Ibanez

    Най- просто е че B.C Rich са си дет метал китари дет ти казват приближи си до мен и ще ти откъсна очите и щи ги завра познай каде ( на външен вид де ) а Ibanez са малко по-разчупени стават за шред и така нататък ама и двете марки много радват xD
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.