Jump to content
Българският форум за музиканти

SCHINDLER

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    some

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

1151 профилни разглеждания

SCHINDLER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Скъпи Dan, Толкова е чудесно, че заедно със зимните изпарения на горени въглища гуми и найлон до нас долита и твоя островърх взор за плагиатството. Безспорно ние тука се нуждаем от такива скенери в мъглата от несигурността на нашата изстрадана и страдаща родна култура за да можем вече пречистени да се устремим към истинското изкуство достойно само за истинското внимание и одобрение на истиския критичен гений! След като съберем сили и вдъхновение от поредния коментаторен сатър, ние вече обезглавени ще се изравним с онези умни хора, които са били достатъчно съобразителни с околните им себеподобни, особено с препоръките и назидателната усмивка на последните пророци на прозрението. Тъй като в държавата на Хана са останали само няколко дръгливи коня впрегнати в каруци пълни с всевъзможен скрап, ние няма няма съзрем кавалерийски галоп с обезглавени и това да накара кръвта ни да придойде от вълнение. По всяка вероятност ще се натъкнем на тълпа послушни трупове които механично преминават по пейзажа с единственото си стремление..да останат безхарактерни защото толкова е лесно да си като другарчето. Особено когато те са две и ти крещят че почваш да ги дразниш. Толкова се радвам да открия че онзи тъй изтънчен вкус към унижожаването на свестния човек с измислени думи и канони все още е жив и здрав по нашите ширини. Той наистина бележи високи постижения в това нещата с които живеем да са предимно и все по -измислени, което ме подсеща че докато има хора които се открояват с различна и красива душевност ..ще има и такива които не могат да ги понасят . Слепотата не винаги е неспособност да виждаш. Понякога е отказ да погледнеш в правилната посока. Чувството в приложения запис не подлежи на спор и аз смятам че този човек не се нуждае от клиширани оценки на таланта . И все пак ми става така мило когато някой немислещ достатъчно се намесва в една работа така сякаш никой освен него не може да я свърши. Ура за такива мамини хубавци!!!!! !!!
  2. всеки тон, всеки бенд, самия саунд, вибрато, самите фрази като мелодия, ритмически как са идеални..
  3. SCHINDLER

    Zendrive SE

    ....., ако всичкия спам в този форум беше такъв........:-) .. ..
  4. Поздравления, много идейно и добре изсвирено парче... красиво, здраво и чисто!
  5. Здрвей ,незнам как да ти пиша лично затова пиша тук.Преди година и нещо си купи от мен бед мънки

    1. tikvenik

      tikvenik

      след което си купи един фъз .Пиши ми някак за да се видим да полафим да посвирим.Едвам съм те намерил : )

  6. Вижда се добре, че Ингви може да свири и Уайтснейк неразличимо от оригинала. Колегата според мен оказва влияние на китаристите в две основни направлания, а именно: Нахъсване от рода "Гледай го тоя как свири, а аз си мислех,че съм добър-дай да поработя повече" Или-"Гледай го тоя как свири, а аз си мислех,че съм добър.Точка.Няма да стана чак толкова добър.Дано не стане известен.Вече ми е неприятен, а мога и да го намразя.А иначе съм роден за звезда.Егати." ...и поради тези две направления няма много колегиални коментари. Комплексарщина,уважаеми..комплексарщина и толкоз. Некадърно отношение един вид. А иначе колекционери,колекционерчета на кубик. Овации,"винтидж"оборудване,прически,ланци,мадами. Малко хора са наясно,предполагам,че "винтидж,vintage" е термин за реколта. И затова сезоните и реколтите се менят,ама има една реколта с кръчмарски манталитет дето само на оцет го докарва,нито етика, нито музика,нито ценности . Вкисната им е цялата артистична изява. И затова, млади таланти като Ингви 308 заслужават не само кометар и добра дума, но и много голямо и искрено уважение, че свири така момчето и споделя опит. Лично бих го почерпил една бира от класните,защото хора като него правят този форум по-богат и по-съдържателен.
  7. Предлагам всеки китарист с брилянтни пръсти като колегата да се пробва и той да посвири парчето , но у тях си разбира се първо...а след две години може и да постне записи да се вдъхновим от нарастващият по сила клуб на талантите,които могат да си изберат дори и химн :xxxx. Дори и революция могат да направят. Жалко,че скромността на колегата му пречи да организира мероприятието-убеден съм, че доста народ ще го пита-"как свириш туй,или как правиш еди-кое си". Аз на негово място си пускам обява за уроци по китара и то по няколко ученика в клас. И след време като се понадуят и забравят откъде са тръгнали, все пак през зъби да казват че еди-кой си ги е научил на нещо. Това е. Останалото,което не се връзва се нарича музика.
  8. В момента се сещам за думата на Кольо Карагеоргиев, че му е мъчно как тука се приказва повече отколкото да се свири и се засягат какви ли не теми,но рядко става въпрос за практическата част - свиренето.. Ето един свирач, а не зяпач...и покрай темата му има наченки на правилните въпроси относно КАК на практика постига това-онова. Още малко и ще си помисля,че форума в крайна сметка наистина ще си остане на Българските МУЗИКАНТИ. Да е жив и здрав младежа и да продължава да радва хората,които разбират от звук,и колегите си които са тук за да творят, не да се занимават с глупости. И на следващо място ...да радва и тези които с какви ли не фасони се опитват да заблудят себе си,народа...и други, че са големата работа...ама не могат да закърпят чувала,та съдраното от мързел и посредственост си седи и толкова.
  9. Привет,

    Прощавай за любопитството, но ми е интересно как стигна до името на аватара си (SCHINDLER)?

    Поздрави,

    Явор

  10. Няма ли да се намери някой истински честен тип и да каже на самозвания писач, че тези текстове са пълен БУЛШИТ(BULSHIT!!) в превод на български за неграмотни - кравешки тор, но суров. Уважаеми, ти според мен не предлагаш никакъв културен продукт, никаква идея и никаква литературна визия в твоите " Отиде си- върни се ти- и тралала". Моят съвет-не пускай повече такава неугледна лирика тука. Направи си услуга, а и на нас,които повярвай ми не ни е до чалгари като вас. ...а гледам , че си регистриран едва вчера..значи- добре дошъл във форума. Но ако това ще ти е идването, то тогаз дваж пъти по- Добре си си отишъл обратно при твоите творчески двойки.
  11. Божидар Главев, който е автор на тези думите и музиката на Черната Овца не се разбра с халтурата и стана свещеник. Има МНОГО голяма разлика между човек, който прави това което казва и този който не. По тази причина песента на единия няма нищо общо с песента на другия, та дори и тя да носи едно и също име и текст. Шоуменщината е за презиране. В нейните зали се експлоатира онова,което има цена, в името на това което няма. Ето защо има сриозен цинизъм в присвояването на званието "черна овца" от хора,които мислейки НЕ разсъждават и са се отдавна превърнали в кукли на суетата,изявяващи се главно пред безформените тълпи от инертни зрители. И за последно ще цитирам едно изречение от книгата,която днес често чете автора на Черната Овца, а именно- Библията: "Както краката на недъгавия висят отпуснати, така е и притча в устата на безумните." Без хора като Божидар Главев,които да ги боли за нелепата безхаберност нямаше да има нищо паметно в музиката ни. Ако питате мене никакъв Ахат нямаше да има също, както и Черна Овца с която певицата на овцете на социализма да се закичи така безочливо!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.