Jump to content
Българският форум за музиканти

noob_saibot

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

noob_saibot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Добре че поне си уцелил раздела!
  2. Ако търсиш синтезатор, пиши!Лек ден и Весели празници!
  3. Мерси на всички за помощта.Най-сетне излезе звукът.Благодаря ви затова, че ми помогнахте, а много псевдопедантични разбирачи ме заблуждаваха и дезориентираха.Евала на всите.
  4. Аха много ти благодаря.Аз обаче изкарах най-сетне звук по малко странен начин.Имах кабел с 2 чинча от едната страна и други 2 от другата.И свързах единия чинч към картата другия към колоните и стана хах.Благодаря ти за помощта.Точно от това имам нужда.Мерси и на пацо
  5. Здравейте пак.Значи свързах колоните към оутпут 1 на картата.Ако го мушна дополовина (като сега http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=13920142 ) има малко звук.А ако го мушна изцяло жака в оутпута изчезва изобщо.Защо е така?Нещо грешно ли съм направил, прекалено голям ли е жака на колоните.При горната снимка ако стисна на мястото на празното пространство звука идва перфектно, но ако няма натиск няма и звук?И ми стана чудно?Благодаря предварително.
  6. Не не.В изходите съм го мушнал.В Wav out 1/2 и само в контрол панела показва, че има звук.Като сложа слушалки пак няма звук.Само като мушкам кабела в изхода на картата се чува леко пращене и това е.
  7. Оф съжелявам.Мисля че съм дал погрешна информация.Labtec Spin 95 са колоните.Нищо особено.И въпросът ми беше защо нямам звук.Ако пък някои от вас има препоръки относно други видове да сподели все пак. П.С.Благодаря ви за търпението :godbless:
  8. Явно са пасивни колоните.Все пак ти благодаря за отзива.А би ли ми препоръчал евентуално някакви активни колони, но и да има вход за слушалки да си слушам музика. П.С.Пак ти благодаря за отзива.
  9. Просто обикновени колони.Сега парите са ми дефицит и нямам за други.Обикновени колони, а за софтуера sound forge 6 разучавам в момента.
  10. noob_saibot

    M-audio Delta 1010lt

    Ако можете да ми помогнете относно m-audio delta 1010lt.Свързвам колоните към оутпут на преходника на звуковата карта, но няма никакъв звук.Защо така?При панела на delta 1010lt показва, че като пусна песен има звук и дадената скала реагира, но дефакто не вади никакъв звук.Благодаря предварително. П.С.Извинявам се защото само спамя, но се надявам да ми помогнете.
  11. Историята ти е идентична на моята .Успех!
  12. Някои би ли ме координирал къде в Благоевград има уроци по пиано.Преди време някои ми беше предложил няколко варианта обаче някои се оказаха безуспешни.Пък ако има тук такива преподаватели по-добре.Благодаря за вниманието.\/
  13. Не мисля че човек трябва да има някакви познания относно писането на текстове.Според няма конкретни норми и правила.Зависи от емоцията и инспирацията. Омг не ти трябват познания за писането на текст.Но все пак нали ти трябва да знаеш за какво пишеш ? Мисля че и аз казах същото.Но прав си трябва да знаеш за какво да пишеш
  14. Еми може да съм се объркал, но където е регионалната библиотека.Поне така мисля.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.