Jump to content
Българският форум за музиканти

izzy_guns

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пея

Profile Information

  • Gender
    Female

izzy_guns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. izzy_guns

    Първата изява

    И при мен го имаше момента с махането. Само че аз се оглеждах в цялата зала, и като видех познат започвах уж деликатно да се хиля, да вдигам вежди и такива глупости, за да му привлека вниманието.....
  2. izzy_guns

    Първата изява

    И това ако не е Светльо или някой от търнокоп...... Не беше зле на Фашинга...
  3. izzy_guns

    Първата изява

    Човек се спича на сцена, когато не е сигурен, че е добър. Аз например имам дългогодишен опит в хорово пеене- пея в този състав вече 8-9 години. Известна съм сред хората там, че съм с ебати здравата психика, някое соло като нямаше кой да го изпее винаги аз излизах. И не ми пукаше, защото диригентката ме хвалеше, че съм добра, страшно сценично самочувствие ми беше изградила за тия песни. Наскоро обаче, хорчето леко ми отесня и затова исках да си потърся някакъв рок състав. В даскалото се хванахме с едни момчета, които свирят много яко, и доста кратко след като се разбрахме да правим нещо заедно, идва при мен китариста и ми вика- Утре имаме концерт, ще пеем това, това и това. А аз знам само 1 от песните, а другите нямам време да ги науча. И ОК, викам си, каквото сабя покаже, отивам. На въпросния концерт беше ебати спека. Аз изобщо не знам какво да пея, беквокалистка съм и е ебати шита. Най- лошото беше, че тия пичове от групата ме взеха без изобщо да ме чуят преди това, да ми кажат "Ами ОК, ставаш" или съответно "Ми с тебе няма да се сработиме" или изобщо да имам някаква концепция за нещата. Никакво самочувствие нямах на сцената, защото аз си знам, че в хора съм много добра, но откъде да съм сигурна, че ставам за рок!И в крайна сметка още не съм разбрала.
  4. Страшно много зависи от възрастта и от човека изобщо. Аз съм на 15 год., първи глас, втори сопран. Много ясно и хубаво гласче си имам случва се да пуша в компания и съм забелязала, че е достатъчно да пуша по 5 цигари на ден за около седмица и половина и после не мога да взема горно сол, имам някакви гадни хрипове и като цяло звуча ужасно. Не съм пристрастена и не си купувам цигари, затова си направих експеримента да не пуша няколко седмици. Гласът ми си върна цялата прелест и височини. Ако пропушиш сериозно на 20-25, когато гласът ти вече се е развил, надали ще има толкова вреда. Но на мойта крехка възраст, дори да си втората Джос Стоун, няма да ти се размине прецакването на гласа. Така че, към всички мои набори, които обичат да припалват, но и искат да пеят- оставете ги! Няма да ви доведат до нищо хубаво.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.