Jump to content
Българският форум за музиканти

Squier BulletStrat

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Varna

Squier BulletStrat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%F3%ED%E5%F0%E8 Леле, абсолютно бях забравил за горепосочената тема.Нови ключове не съм си купил, защото нямах финансовата възможност.(наложи се да си купувам билет за АцДц и Металика за лятото... Струните си вързвам по този начин : Бях я интонирал, но не знам как стана се разместиха интонациите.Не виждам къде може да е в това проблема, но ключовете определно пускат.. а единия е счупен и като свиря и трепти ужасно. Искам да попитам и още нещо.Както написах ще имам път към София за концерта на Диси и ще разполагам с някакви пари.Та ако може да ми препоръчате някакви ключове, от които имате впечатления. Благодаря ! Сашо
  2. Моите пък са Фендер пак от РФ.Никакви оплаквания нямам.Ако не се лъжа и те бяха 30лв.
  3. Клипчето е снимано в 1ва ЕГ Варна във фоайето на 2-я етаж на благотворителния Коледен базар.
  4. Благодаря за коментарите.Сега се чувствам по-сигурен .kolio_k , май тези ключове които ми предложи тях ще взема.Пък и други потвърдиха. А EAmechaniX , аз мразя да давам ненужни пари и ключовете са си за смяна.Не е чак толкова нова китарата а и единия ключ доста солидно мърда подозрително. ПП Не съм чак толкова начинаещ , че да не знам как да си вързвам струните Айде чао и пак благодаря !
  5. Здравейте.Имам Винтидж В100 и искам да му сменя ключовете за настройване с някакви много добри (подарака ми за Коледа) Предварително търсих подобна тема, но не намерих, така че сори ако се повтартям. Та.. питането ми е следното. http://www.thomann.de/be/gibson_moderne_mechaniken.htm Подходящи ли са тези тунери за китарата ми .Приемам и всякакви други предложения. Чувал съм и за такива тунери с някакво заключване ама..ако може някой да ми разясни какъв им е чалъма. Може тези от линка също да са със заключване - не съм запознат. Мерси предварително
  6. в смисъл.. жЕстоко/а !
  7. Благодаря за корекциите )
  8. Да, съгласен съм.Но държа да отбележа , че неточните бендове се дължат на невнимание, не на неможене,което не ме оправдава.Видеото го записах точно един път и го пуснах..как да не сгреши човек от 1я път ..
  9. Едната ми китара е точно такъв Скуайър и му смених бриджа с Гитар Тех адаптер от 30лв. Пикгарда си го отрязах сам кат се сложи бъкера и плочката не си личи въобще.Тоест този разход може да си го спестиш.След като смених адаптера наистина китарата зазвуча по друг начин.Ама както казват горе не се изхвърляи с много пари за адаптер-няма смисъл. Тъй като разбирам че в РФ вече няма гледай в раздел продавам за някой хъм на по - ниска цена . Късмет !
  10. Vintage V100 и метал зоун Адаптерите са стоковите
  11. Squier BulletStrat

    Godfather Theme

    http://www.vbox7.com/play:47efc713 На прима виста..толкоз
  12. Браво ! Няма какво да кажа друго
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.